Rihanna - Ανέδειξε το eyeliner trend που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι!

22.06.2018
Rihanna - Ανέδειξε το eyeliner trend που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι!
Τόνισε τα μάτια της με τον καλύτερο τρόπο!

Το χτεσινό απόγευμα ήταν πολύ σημαντικό για τους λάτρεις της μόδας αφού ο Virgil Abloh παρουσίασε την πρώτη του συλλογή για τον οίκο Louis Vuitton! Ο ιδρυτής του brand Off White ήταν κάποτε συμφοιτητής με τον Kanye West και μετράει τη Rihanna, την Bella Hadid αλλά και τις Kardashian ανάμεσα στους καλούς του φίλους. Από όλους αυτός, εκείνη που ξεχώρισε χτες με την εμφάνισή της ήταν η Rihanna!

Με μια λευκή ολόσωμη φόρμα "επιστάτη", λευκές μυτερές γόβες, τρεις (!) διαφορετικές τσάντες και λευκά γυαλιά ηλίου, όλα με την υπογραφή του Abloh, έκανε τη διαφορά! Αυτό ωστόσο που θα υιοθέτησουμε από το ντύσιμό της δεν είναι κάτι από τα παραπάνω αλλά το λευκό eyeliner της!

Η Rihanna που συνήθως προτιμά το nude make up με λάμψεις, φόρεσε λευκό eyeliner για να τονίσει τα υπέροχα μάτια της!

Για να το υιοθετήσεις και εσύ κάνε μία μικρή, ανοδική γραμμή που ξεκινά λίγο πιο μέσα από την εξωτερική γωνία του ματιού σου (στα 2/3 του συνολικού του μήκους) και τελειώνει λιγο μετά από το ύψος των βλεφαρίδων σου.

Ολοκλήρωσε το look σου δίνοντας έμφαση στη φυσική λάμψη της επιδερμίδας με ένα ελαφρύ highlighter ή και ένα φωτεινό concealer και ένα φυσικό ροζ στα χείλη.