Meghan Markle - Κάνει μόνη της το μακιγιάζ της;! 6 tips για να το υιοθετήσεις

12.07.2018
Meghan Markle - Κάνει μόνη της το μακιγιάζ της;! 6 tips για να το υιοθετήσεις
Έτσι θα υιοθετήσεις το look της πανέμορφης Δούκισσας του Sussex

Μπορεί να πιστεύεις πως ως Δούκισσα, λίγα είναι τα πράγματα που η Meghan Markle πρέπει να κάνει μόνη της για τον εαυτό της, όμως σύμφωνα με ένα στενό της φίλο το μακιγιάζ είναι ένα από αυτά!

Ναι, σε πολλές από τις βασιλικές περιστάσεις που έχει παραβρεθεί, η Meghan δεν έχει makeup artist και αυτό το λέει ο ίδιος της ο makeup artist και καλός φίλος, Daniel Martin! Πώς αποκαλύφθηκε το μυστικό της;

Όταν ένας fan ρώτησε τον Martin αν δημιούργησε ο ίδιος το φυσικό make up look της στην εκδήλωση της RAF, ο ίδιος απάντησε "Δεν το έκανα, είναι όμως και μόνη της πολύ καλή, έτσι; Έκανε μόνη της το μακιγιάζ σε αυτή την περίσταση."

Θες να μάθεις πώς να κατακτήσεις το υπέροχο, μίνιμαλ φυσικό μακιγιάζ της Meghan Markle; Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

#1 Βάλε foundation και concealer μονάχα τοπικά, και όχι σε όλο το πρόσωπο. Επίλεξε μια ελαφριά υφή και σβήσε προσεκτικά στις άκρες, με ένα πινέλο ή τα δάχτυλά σου.

#2 Τόνισε τα φρύδια σου με ένα μολύβι ή μια σκιά, στο χρώμα των μαλλιών σου.

#3 Εφάρμοσε ένα ρουζ σε υγρή ή κρεμώδη μορφή για να ενισχύσεις τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σου.

#4 Τόνισε τα μάτια σου με μία σατινέ καφέ σκιά και καφέ μολύβι ματιών που θα εφαρμόσεις στην εξωτερική γωνία του ματιού και θα σβήσεις απαλά με ένα πινέλο ή τα δάχτυλά σου.

#5 Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ στα μάτια με μια μάσκαρα για όγκο και μήκος που θα περάσεις απαλά και στις κάτω βλεφαρίδες σου.

#6 Ένα nude ή ροζ κραγιόν, λίγο πιο έντονο από τη φυσική απόχρωση των χειλιών σου, είναι ο,τι πρέπει να για ολοκληρώσει το μακιγιάζ.