Η make up artist της Julianne Moore πετάει από το νεσεσέρ μας το μαύρο μολύβι ματιών και ιδού ο λόγος

17.07.2018
Η make up artist της Julianne Moore πετάει από το νεσεσέρ μας το μαύρο μολύβι ματιών και ιδού ο λόγος
Υπάρχει άραγε νεσεσέρ χωρίς τουλάχιστον ένα μαύρο μολύβι ματιών στο εσωτερικό του; Η απάντηση είναι όχι.

Το μαύρο μολύβι αποτελούσε ανέκαθεν αγαπημένο προϊόν των γυναικών, μιας και πάντα ήταν και εξακολουθεί να είναι η εύκολη λύση για όταν επιθυμούμε να φαινόμαστε περιποιημένες χωρίς όμως να έχουμε μακιγιαριστεί.

Η make up artist της Julianne Moore, όμως, μας ζητά να απαρνηθούμε το αγαπημένο μας προϊόν και μάλιστα για μία πολύ συγκεκριμένη αιτία.

Ο λόγος για την Elaine Offer, που επιμελείται το make up look της ηθοποιού και στις τελετές των Βραβείων Oscar. Η ίδια μας συμβουλεύει να πούμε «όχι» στο black pencil σε κάθε εκδοχή του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τα μάτια μας είναι δυνατόν να θυμίσουν δύο μικρές μαύρες τρύπες αν μακιγιαριστούν πολύ έντονα, με σκούρα χρώματα. Κυρίως όταν έχει χρησιμοποιηθεί μαύρο μολύβι για το περίγραμμα».

Διαβάστε επίσης: Το καλλυντικό στο οποίο λέμε «όχι» το καλοκαίρι – Γιατί πρέπει να το βγάλεις από το νεσεσέρ σου

Η ίδια μας προτείνει να αφήσουμε εκτός του μαύρο μολύβι και να παίξουμε με πιο ήπια χρώματα όπως είναι το γκρι, το καφέ, ακόμα και το σκούρο πράσινο ή μπλε. Με τον τρόπο αυτό θα πετύχουμε το εκφραστικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε, χωρίς όμως να βαρύνουμε το βλέμμα μας και να κάνομε τα μάτια μας να μοιάζουν μικρά και σκοτεινά.

Αυτό, φυσικά, δεν είναι κάτι που ακούμε για πρώτη φορά. Τώρα όμως έχουμε κάθε λόγο να δοκιμάσουμε να πειραματιστούμε και με άλλα χρώματα, όπως ακριβώς μας προτείνει η επαγγελματίας μακιγιέζ της Julianne.

Μια δοκιμή είναι αρκετή για να δούμε την διαφορά, δε νομίζεις;