Το foundation σε σκοτεινιάζει; Να με τι πρέπει να αναμειγνύεις το make up σου για να είσαι πάντα λαμπερή

27.07.2018
Το foundation σε σκοτεινιάζει; Να με τι πρέπει να αναμειγνύεις το make up σου για να είσαι πάντα λαμπερή
Αν κι εσύ νιώθεις πως το αγαπημένου σου foundation παραείναι βαρύ για το δέρμα σου, αυτό το θέμα σε αφορά.

Πολλές από εμάς έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ μιας bb κρέμας που δεν μας καλύπτει (καθώς τα σημάδια του δέρματος παραμένουν ορατά) και ενός make up που μας καλύπτει μεν, δεν μας χαρίζει το ιδανικό αποτέλεσμα, καθώς μας πέφτει βαρύ δε.

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Συμβιβαζόμαστε με το μέτριο; Φυσικά και όχι.

Πρώτο βήμα, αφήνουμε την bb εκτός. Αν δεν καλύπτει σπυράκια, κοκκινίλες, πανάδες ή οποιοδήποτε άλλο σημάδι του δέρματός μας, σίγουρα δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε για οπουδήποτε αλλού πέρα από την παραλία. Η λύση βρίσκεται στο make up μας. Για την ακρίβεια, σε μία «μαγική» προσθήκη σε αυτό.

Τι πρέπει να κάνεις τελικά;

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς είναι να ρίξεις στο μπουκαλάκι του make λίγο ενυδατικό jel αλόης!

Αυτό που κυκλοφορεί στο εμπόριο σε μορφή διάφανης κρέμας, το οποίο ενδείκνυται για ξηρό δέρμα, καθώς ενυδατώνει αμέσως και χαρίζει τη λάμψη που τόσο επιθυμούμε.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο λάθος που κάνεις στο ντους και καταλήγεις με σπυράκια στο σώμα

Με την κίνηση αυτή, το foundation σου γίνεται αυτομάτως πιο light και σε βοηθά να μοιάζεις πιο φρέσκια και σαφώς πιο λαμπερή.

Αν πάλι το tip αυτό δεν σε ενθουσιάζει, μπορείς απλά να το δοκιμάσεις για μία και μοναδική φορά. Έτσι κι αλλιώς, ένα jel αλόης επιβάλλεται να υπάρχει μεταξύ των προϊόντων που χρησιμοποιείς για την περιποίησή σου.