Gigi Hadid: Τι κάνει για να αποκτήσει τέλειες βλεφαρίδες

21.11.2018
Gigi Hadid: Τι κάνει για να αποκτήσει τέλειες βλεφαρίδες
H makeup artist του μοντέλου μοιράζεται όλα τα μυστικά της

Ακόμη και οι αρχάριες στο μακιγιάζ μπορούν να συμφωνήσουν ότι ακόμα και το πιο φυσικό look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μάσκαρα. Το μήκος, ο όγκος και οι σωστές καμπύλες μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι διαφορετική και πιο "ξύπνια".

Η εξειδικευμένη Maybelline Global Makeup Artist Erin Parsons, η οποία συνεργάζεται τακτικά με την Gigi Hadid, μοιράζεται τους έξι χρυσούς κανόνες της για τη σωστή εφαρμογή μάσκαρα.

Δες και αυτό: Meghan Markle: To trick ομορφιάς που την κάνει να φαίνεται πάντα ξεκούραστη

Χρησιμοποίησε ψαλίδι βλεφαρίδων
"Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι ότι δεν χρησιμοποιούν ψαλίδι βλεφαρίδων για να τις "γυρίσουν", και αυτό νομίζω ότι κάνει μεγάλη διαφορά", λέει η Parsons. "Πάντα πιέζω λίγο στο μπροστινό μέρος των βλεφαρίδων, λίγο στη μέση, και μετά σε όλη τη βάση γιατί έτσι θα πετύχω μια πραγματικά καλή καμπύλωση."

...και μια χτένα βλεφαρίδων
Η Parsons λέει ότι: "Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να έχεις στο νεσεσέρ σου είναι μια μεταλλική χτένα βλεφαρίδων, χάρη στην οποία οι βλεφαρίδες θα φαίνονται πιο διαχωρισμένες."

Δες και αυτό: Όσα θέλεις να μάθεις για τα extensions βλεφαρίδων

Άφησε την πρώτη στρώση μάσκαρα να στεγνώσει πριν εφαρμόσεις την επόμενη
Η Parsons εξηγεί: «Πρώτα καμπυλώνω τις βλεφαρίδες, εφαρμόζω την πρώτη στρώση μάσκαρα και την αφήνω να στεγνώσει». Αν 'πέσουν' οι βλεφαρίδες μου, τις ξαναγυρίζω και εφαρμόζω άλλη μια στρώση μάσκαρα."

Ξέχνα το primer
«Εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ primer», λέει η Parsons για τη λευκή μάσκαρα που εφαρμόζεται μερικές φορές ως πρώτο βήμα για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα. Αντ 'αυτού, βασίζεται σε καλές μάσκαρα με ελαφριές φόρμουλες χωρίς κερί, που αφαιρούνται εύκολα.

Αυτό το είδες; Πώς να καθαρίσεις σωστά τα πινέλα του μακιγιάζ

Βάλε μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες
Πολλές φορές, όταν η Parsons δουλεύει με μια διάσημη για μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, δε βάζει καθόλου μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες. «Είναι πιο κομψό», λέει.

Βάλε μάσκαρα πριν εφαρμόσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες
«Χρησιμοποιώ τις ψεύτικες βλεφαρίδες μόνο για το κάτι παραπάνω που προσθέτουν. Πάντα κάνε τις βλεφαρίδες σου τέλειες και στη συνέχεια δες τι χρειάζεσαι», λέει η Parsons, εξηγώντας ότι πρώτα ολοκληρώνει την εμφάνιση των φυσικών βλεφαρίδων όσο το δυνατόν περισσότερο, και μετά καθορίζει ποια κενά πρέπει να γεμίσουν.