Priyanka Chopra: Η makeup artist της σταρ αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

03.04.2019
Priyanka Chopra: Η makeup artist της σταρ αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της
Η ταλαντούχα Pati Dubroff μοιράζεται τα καλύτερα tips της, για το καθημερινό αλλά και το νυφικό μακιγιάζ

Η Patti Dubroff είναι μια ταλαντούχα celebrity makeup artist, η λίστα πελατών της οποίας περιλαμβάνει τα ονόματα των Priyanka Chopra, Amanda Seyfried, Eva Mendes και Margot Robbie.

Δες και αυτό: Χάλασε το μακιγιάζ σου κατά τη διάρκεια της ημέρας; Να πώς να το φτιάξεις

Έχοντας σχεδόν τρεις δεκαετίες καριέρας, η Dubroff έχει μια πληθώρα γνώσεων πάνω στην ομορφιά, και μπορείς να διαβάσεις τα καλύτερα tips ομορφιάς της παρακάτω:

Πρώτα η επιδερμίδα, και μετά το μακιγιάζ

"Ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο έχω με την κάθε πελάτισσα, αφιερώνω σχεδόν το μισό αυτού του χρόνου για να προετοιμάσω το δέρμα της. Εάν το δέρμα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ένα περίπλοκο look ματιών ή τα έντονα χείλη δεν θα ξεχωρίσουν.

"Η ρουτίνα ξεκινάει πάντα με μια μάσκα και στη συνέχεια κάνω μασάζ προσώπου. Τέλος, εφαρμόζω την αγαπημένη μου ενυδατική κρέμα, που είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος".

Αυτό το είδες; To έξυπνο τρικ για να βρεις την απόχρωση του ρουζ που σου ταιριάζει

Οι κρέμες μπαίνουν πάντα μετά τις σκόνες

"Μετά την ολοκλήρωση της φροντίδας του δέρματος, προσπαθώ να ισορροπήσω το χρώμα της επιδερμίδας και να έλεγξω τη λιπαρότητα. Συνήθως, χρησιμοποιώ ένα mattifying primer στο κέντρο του προσώπου, γιατί έτσι δεν χρειάζεται να βάλω πούδρα αργότερα. Στη συνέχεια, αναμιγνύω τα foundation, μου αρέσει να χρησιμοποιώ τουλάχιστον δύο έως τρεις διαφορετικές αποχρώσεις και τύπους με ποικίλες υφές. Αυτό με βοηθά να προσθέσω διάσταση και κάνει το αποτέλεσμα πιο φυσικό. Μερικές φορές, αφού τελειώσω με το foundation, βάζω στα δάχτυλα μου λίγο σέρουμ και το εφαρμόζω στα πάνω οστά του προσώπου. Δίνει μια διακριτική φωτεινότητα".

Δες και αυτό: Πώς να αποκτήσεις τέλεια φρύδια σε μόλις 3 βήματα

To Glitter κάνει τα πάντα καλύτερα

"Για το φετινό Met Gala, ήθελα να συμπληρώσω το χρυσό ρούχο και το headpiece που θα φορούσε η Priyanka στο κόκκινο χαλί. Δημιούργησα ένα δικό μου glitter που ανέδειξε όλα τα χρώματα που διαφορετικά δεν θα παρατηρούσε κάποιος. Εμπνεύστηκα από εικόνες ενός χρυσού, ραγισμένου αλλά πανέμορφου αγάλματος μιας αρχαίας θεάς. Αυτήν την απόχρωση χρυσού ήθελα να βάλω παντού στην Priyanka, από τα μάτια της μέχρι την κλείδα της".

Μην το παρακάνεις με το νυφικό μακιγιάζ σου

"Αν αναρωτιέσαι τι θα κάνεις με το μακιγιάζ σου την ημέρα του γάμου σου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναρωτηθείς είναι το ποια είσαι πραγματικά. Εάν δεν είσαι ο τύπος γυναίκας που συνήθως φοράει πολύ μακιγιάζ, και εμφανιστείς στο γάμο σου σε ένα full glam look, θα φαίνεται περίεργο και σαν να μην είσαι ο εαυτό σου. Αν προτιμάς το ελάχιστο μακιγιάζ, απλά πήγαινε το ένα βήμα παραπέρα για τις φωτογραφίες και το βίντεο."