Αυτά είναι τα μεγαλύτερα trends στο νυφικό μακιγιάζ

21.01.2019
Αυτά είναι τα μεγαλύτερα trends στο νυφικό μακιγιάζ
Εσύ ποιο από αυτά θα δοκιμάσεις τη μεγάλη μέρα;

Είτε πρόκειται για μια απλή υπογραφή στο δημαρχείo, είτε μια μεγάλη τελετή στην εκκλησία, το πιθανότερο είναι εάν θέλεις να παντρευτείς κάποια στιγμή, ότι έχεις φανταστεί πώς θα είναι η πιο ρομαντική μέρα της ζωής σου. Ακόμη και αν δεν είσαι κοντά στο να γίνεις η σύζυγος κάποιου, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να ψάξεις από τώρα εικόνες που θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις στο πώς θέλεις να είσαι εκείνη τη μέρα.

Δες και αυτό: Aυτά ήταν τα πιο δημοφιλή χτενίσματα του 2018 σε όλο τον κόσμο

Το ίντερνετ είναι εξαιρετική πηγή για ό,τι κι αν θέλεις να βρεις, και σε αυτό περιλαμβάνονται οι εικόνες για το τέλειο νυφικό look. Δες παρακάτω τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις και αναρτήσεις σε ό,τι αφορά το νυφικό beauty look, που σίγουρα θα σε εμπνεύσουν και που μπορείς να προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στυλ.

Glitter

Ξέχνα τους ουδέτερους ματ τόνους, και πειραματίσου με τις λάμψεις. Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία αναζήτησης στο Pinterest, οι νύφες προσπαθούν να προσθέσουν επιπλέον λάμψη στο γαμήλιο look τους - ειδικά γύρω από τα μάτια.

Ανοιχτή ροζ σκιά

Στο bridal fashion week, η ροζ σκιά ματιών ήταν στο επίκεντρο και το απέδειξαν οι αναζητήσεις του κοινού στο Pinterest. Αγαπάμε ήδη τη ροζ σκιά ματιών για ένα καθημερινό look, αλλά ακόμα και για ένα γάμο, προσθέτει ακόμα περισσότερο ρομαντισμό.

Αυτό το είδες; To αναπάντεχο trend ομορφιάς που πρέπει να δοκιμάσεις το 2019

Berry χείλη

Σύμφωνα με τα δεδομένα του Pinterest, το berry χρώμα είναι το νέο κόκκινο. Σου επιτρέπει να προσθέσεις ένα μικρό...δράμα στη μεγάλη σου μέρα, ειδικά εάν παντρεύεσαι την άνοιξη ή το καλοκαίρι.

Lip gloss

Αν υπάρχει μια συγκεκριμένη μέρα που δεν πρέπει να ανησυχείς για ένα μουτζουρωμένο κραγιόν, αυτή είναι σίγουρα η μέρα του γάμου σου. Προτίμησε ένα nude gloss που θα μείνει στη θέση του ακόμα και μετά από αρκετούς γύρους σαμπάνιας.

Κρεμώδες ρουζ

Desert Bells 🌵

A post shared by Patrick Ta (@patrickta) on Apr 13, 2018 at 5:18pm PDT

Σύμφωνα με την κοινότητα του Pinterest, το ρουζ σε μορφή σκόνης έχει ξεπεραστεί και έχει δώσει τη θέση του στις κρεμώδεις υφές, και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί: Το φινίρισμα δίνει στο δέρμα μια φωτεινή, νυφική λάμψη, ενώ δίνει την ψευδαίσθηση των ψηλών και "κοφτών" ζυγωμάτων.

Μακριές, πλούσιες βλεφαρίδες

🏆

A post shared by Zendaya (@zendaya) on Apr 17, 2017 at 9:36pm PDT

Δεν προκαλεί έκπληξη ότι οι νύφες θέλουν μεγάλες, παχές, εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Εάν προτιμάς να μην βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες ή extensions, μια καλή μάσκαρα θα κάνει τη δουλειά.