Πώς να εφαρμόσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες για να φαίνονται πιο αληθινές

19.03.2019
Πώς να εφαρμόσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες για να φαίνονται πιο αληθινές
Η celebrity makeup artist Gita Bass μοιράζεται τα μυστικά της

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι μία από τις πιο μεταμορφωτικές, αλλά και δυσνόητες τεχνικές μακιγιάζ για να κατακτήσει μια γυναίκα. Οι περισσότερες από εμάς, στην πρώτη μας επαφή με αυτές, τις συναντήσαμε σε λωρίδες, οι οποίες απαιτούν πολλαπλά βήματα: Πρέπει να τις μετρήσεις, να τις κόψεις απαλά και να τις συνδυάσεις με τις φυσικές βλεφαρίδες σου. Είναι πολύ πιθανό να αποφεύγεις να φορέσεις ψεύτικες βλεφαρίδες επειδή φοβάσαι πως με μία μόνο λάθος κίνηση θα πέσουν από το πρόσωπό σου στη μέση της ημέρας - και δεν έχεις άδικο. Αλλά, αν καταφέρεις να κάνεις τη σωστή τοποθέτηση θα δεις τόσο μεγάλη διαφορά που σχεδόν δε θα μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτές.

Δες επίσης: 5 προϊόντα μακιγιάζ που οι περισσότερες γυναίκες παραλείπουν

Η celebrity makeup artist Gita Bass, η οποία συνεργάζεται με τις Emily Blunt, Emmy Rossum και Tina Fey, έχει ένα μυστικό: Προσπέρασε τις βλεφαρίδες σε μορφή λωρίδων εντελώς. Η Bass ισχυρίζεται ότι οι μεμονωμένες βλεφαρίδες είναι πολύ πιο απλές στην εφαρμογή. "Φαίνονται πολύ πιο φυσικές και μπορείς ευκολότερα να δημιουργήσεις το σχήμα που θέλεις".

Διάβασε παρακάτω τις συμβουλές τις Bass για τη σωστή εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαρίδων:

ΒΗΜΑ 1: Γύρισε τις βλεφαρίδες
Προκειμένου οι ψεύτικες βλεφαρίδες να μοιάζουν με τις δικές σου, πρέπει να συνδυάζονται με τις φυσικές βλεφαρίδες σου. Η καμπύλη δημιουργεί μια βάση που θα υποστηρίξει άψογα τις ψεύτικες βλεφαρίδες.

ΒΗΜΑ 2: Εφάρμοσε μάσκαρα
Η Bass προτιμά να εφαρμόζει μάσκαρα πριν, και όχι μετά την τοποθέτησή τους, καθώς το δεύτερο θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα πιο μπλεγμένο εφέ.

Αυτό το είδες; Το αναπάντεχο τρικ για τις κάτω βλεφαρίδες που δεν είχες φανταστεί

ΒΗΜΑ 3: Προετοίμασε τις βλεφαρίδες
Η Bass λέει να χρησιμοποιήσεις το χέρι σου σαν εργαλείο: Δημιουργήστε μια κηλίδα από κόλλα για τις βλεφαρίδες και ευθυγράμμισε τις βλεφαρίδες έτσι ώστε να μπορείς εύκολα να τις βυθίσεις μέσα.

ΒΗΜΑ 4: Χρησιμοποίησε το τσιμπηδάκι φρυδιών για την τοποθέτηση τους
Η Bass λέει ότι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε με τις ψεύτικες βλεφαρίδες είναι η εφαρμογή τους πολύ μακριά από τη γραμμή των βλεφαρίδων και η τοποθέτηση τους πολύ μακριά στην εξωτερική γωνία, που κάνει τα μάτια να πέφτουν.