Rosie Huntington-Whiteley: Δείχνει τα βήματα για το τέλειο μεταλλικό eye makeup (βίντεο)

20.03.2019
Rosie Huntington-Whiteley: Δείχνει τα βήματα για το τέλειο μεταλλικό eye makeup (βίντεο)
Δες πώς το μοντέλο πετυχαίνει το εντυπωσιακό look

Σε ένα νέο βίντεο σε συνεργασία με τη βρετανική Vogue, η Rosie Huntington-Whiteley δείχνει βήμα-βήμα το πώς πετυχαίνει το τέλειο, γρήγορο και εύκολο μεταλλικό μακιγιάζ ματιών.

Δες και αυτό: Έτσι "γεμίζει" τα φρύδια της η Rosie Huntington Whiteley

Όπως λέει και η ίδια, το συγκεκριμένο look μπορεί να φορεθεί παντού, από ένα επαγγελματικό μακιγιάζ μέχρι μια νυχτερινή έξοδο, οπότε κράτησε σημειώσεις γιατί είναι μια τέλεια επιλογή που σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια.

Αυτό το είδες; Το μυστικό για υπέροχα, μεγάλα μάτια που δεν θα σου αποκαλύψει κανένας make-up artist

Αρχικά, το μοντέλο χρησιμοποιεί τζελ φρυδιών με χρώμα για να γεμίσει και να σχηματίσει τα φρύδια της και στη συνέχεια χρησιμοποιεί το πινέλο με το οποίο εφάρμοσε το concealer για να σιγουρευτεί πως το δέρμα γύρω από τα φρύδια της δεν έχει λερωθεί με το τζελ. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί τη μεταλλική σκιά της προτίμησης της, σε ροζ-πορτοκαλί απόχρωση, ταμπονάροντας το χέρι της με το δάχτυλο της για να σιγουρευτεί ότι δεν θα εφαρμόσει υπερβολική ποσότητα στο μάτι της. Ύστερα ταμποναριστά πιέζει τη σκιά στο βλέφαρο της με προσεκτικές κινήσεις και με ένα πινέλο σκιάς αναμειγνύει την περιοχή για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Μετά σειρά έχει το μαύρο μολύβι το οποίο εφαρμόζει στο πάνω και μέσα μέρος των ματιών της για να τους χαρίσει βάθος. Για το κάτω και μέσα μέρος των ματιών της, η Rosie χρησιμοποιεί ένα καφέ μολύβι το οποίο "τραβάει" μέχρι την εξωτερική γωνία και με ένα πινέλο σκιάς δημιουργεί ένα "φτερό".

Διάβασε επίσης: Πώς να φορέσεις σωστά την κόκκινη σκιά

Τέλος, η Rosie εφαρμόζει μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες με γρήγορες, κοφτές κινήσεις για να "ορίσει" καλύτερα το σχήμα των ματιών της. Εφαρμόζει ρουζ στα μήλα της και κραγιόν σε ένα ουδέτερο, φυσικό χρώμα.

Δες το βίντεο: