Δες την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της Cindy Crawford και... εμπνεύσου! [video]

23.03.2019
Δες την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της Cindy Crawford και... εμπνεύσου! [video]
Το top model μοιράζεται τις πρωινές συνήθειες της σε συνεργασία με τη Vogue

Μπορεί η Cindy Crawford να είναι ένα από τα διασημότερα supermodels, αλλά για την καλλονή και μητέρα δύο παιδιών, η πρωινή της ρουτίνα επικεντρώνεται στο να "φύγω από το σπίτι όσο πιο γρήγορα μπορώ", όπως λέει η ίδια. Η 53χρονη Αμερικανίδα έχει πολλά μαθήματα να μας δώσει για μια ρουτίνα ομορφιάς που μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Δες και αυτό: Έτσι "γεμίζει" τα φρύδια της η Rosie Huntington Whiteley

"Φοράω λιγότερο μακιγιάζ", λέει το μοντέλο εξηγώντας ότι αγκαλιάζει την πιο φυσική ομορφιά της με την πάροδο του χρόνου. "Αυτό σημαίνει ότι η φροντίδα του δέρματός μου είναι πιο σημαντική". Μετά το πλύσιμο του προσώπου της, εφαρμόζει στο δέρμα της ένα σέρουμ, ενώ στη συνέχεια κάνει μασάζ στα μάτια της και απλώνει μια ενυδατική με αντηλιακό.

"Είναι καλύτερο να έχεις μια απλή ρουτίνα έτσι ώστε να ξέρεις ότι θα νιώσεις καλά σε περίπτωση που συναντήσεις ένα άτομο με το οποίο ήσουν μαζί στο σχολείο", λέει γελώντας. "Μερικές φορές χρειάζεται μόνο κάτι απλό, όπως τα φρύδια ή η μάσκαρα. Μπορούν να τελειωποιήσουν το βλέμμα". Η Crawford εφαρμόζει foundation και concealer και λέει: "Καθώς μεγαλώνω, δεν είμαι μεγάλη fan της πούδρας επειδή τείνει να κάθεται στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες".

Αυτό το είδες; Ποια σκιά να προτιμήσεις σύμφωνα με το χρώμα των ματιών σου

Στη συνέχεια το μοντέλο βουρτσίζει και γεμίζει τα φρύδια της με ένα μολύβι, απλώνει μια σκιά σε γήινη απόχρωση στα βλέφαρα της, εφαρμόζει μάσκαρ και ένα colour stick στα ζυγωματικά της. "Μια άλλη μετάβαση που έχω κάνει μεγαλώνοντας, είναι ότι ότι θέλω ένα κρεμώδες φινίρισμα περισσότερο από κάτι σε μορφή πούδρας".

Δες επίσης: 5 προϊόντα μακιγιάζ που οι περισσότερες γυναίκες παραλείπουν

Δες το βίντεο: