Μένει κραγιόν στα δόντια σου; Ιδού δύο τρόποι που θα σε σώσουν...

21.07.2019
Μένει κραγιόν στα δόντια σου; Ιδού δύο τρόποι που θα σε σώσουν...
Απόφυγε ντροπιαστικές στιγμές με αυτές τις κινήσεις

Έχει πιθανότατα συμβεί και σε σένα: Φοράς ένα από τα αγαπημένα σου κραγιόν, μάλλον σε έντονη απόχρωση όπως το κόκκινο ή το μπορντό και μετά από λίγη ώρα παρατηρείς - ή ακόμη χειρότερα κάποιος παρατηρεί και σου το λέει - πως το χρώμα έχει περάσει από τα χείλη στα δόντια σου.

Αυτό το είδες; Πώς να εφαρμόσεις το κόκκινο κραγιόν σαν επαγγελματίας

Δεν φταίει μόνο η σύνθεση του κραγιόν που «γλιστράει» από τα χείλη ή το γεγονός πως παρέλειψες το περίγραμμα. Υπάρχουν δύο κόλπα που πρέπει να ξέρεις προκειμένου να σιγουρευτείς πως δεν θα έχεις λερωμένο χαμόγελο.

Διάβασε και αυτό: Αγοράζεις καλλυντικά στο ίντερνετ; Να τι πρέπει να προσέχεις

Σχημάτισε με τα χείλη σου ένα «Ο». Σε αυτό το σημείο, βάλε το δείκτη του χεριού σου ανάμεσα και τράβηξε προς τα έξω. Θα παρατηρήσεις πως έχει μείνει πολύ κραγιόν στο εσωτερικό μέρος των χειλιών σου και θα κατέληγε ως ενοχλητικός λεκές στα δόντια σου.

Εναλλακτικά, άπλωσε στα μπροστινά δόντια σου ένα λεπτό στρώμα από ένα balm ή βαζελίνη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο lip balm ή balm πολλαπλών χρήσεων. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείς ένα εμπόδιο ανάμεσα στα δόντια σου και στα σημάδια που τυχόν πάει να αφήσει το κραγιόν.

Δες επίσης: Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις τη σκιά σου ακόμα πιο σταθερή