Κάνε το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο λεπτό με το μακιγιάζ

29.05.2019
Κάνε το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο λεπτό με το μακιγιάζ
Κάνε τα καλλυντικά σύμμαχο σου!

Το μακιγιάζ είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις. Και αν έχεις στρογγυλό ή ένα πιο "γεμάτο" πρόσωπο, μπορείς με απλά tricks να το κάνεις να δείχνει πιο αδύνατο και μακρύ.

Δες επίσης: Priyanka Chopra: Η makeup artist της σταρ αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Το μακιγιάζ των ματιών
Το μακιγιάζ των ματιών που λεπταίνει το πρόσωπο συμπίπτει με μια από από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ, το cat-eye look. Τονίζοντας τις γωνίες των ματιών και τραβώντας αυτές προς τα έξω δίνεται αμέσως έμφαση στο επάνω μέρος του προσώπου τραβώντας την προσοχή από το άλλο μισό ενώ αυτόματα το λεπταίνει. Με άλλα λόγια, συνιστά μια οπτική ψευδαίσθηση, διότι δημιουργεί ένα τριγωνικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

Τα φρύδια
Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτείνουν τα πλούσια και πυκνά φρύδια. Μην παραλείπεις να γεμίζεις τα κενά των φρυδιών σου με σκοπό αυτά έπειτα να τονίσουν το επάνω μέρος του προσώπου «κλέβοντας» όγκο από τα μάγουλα.

Αυτό το είδες; Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις τη σκιά σου ακόμα πιο σταθερή

Contour
Χάρη στην Kim Kardashian, έχουμε μάθει αυτήν την τεχνική που κάνει θαύματα στο πρόσωπο μας. Τονίζει τα σημεία που πρέπει να αναδειχτούν και «κρύβει» τα υπόλοιπα μέσα από τη χρήση δύο αποχρώσεων make up.

Highlighting
Όταν ολοκληρώσεις το μακιγιάζ εφάρμοσε μια highlight πούδρα πάνω από τα σημεία που θέλεις να «βγουν» προς τα έξω με σκοπό να τα αναδείξεις, όπως το κόκκαλο σου κάτω από τα μάτια και πάνω από τα μάγουλα, το επάνω μέρος της μύτης και στο πηγούνι.

Διάβασε και αυτό: Πώς να εφαρμόσεις σωστά το υγρό κραγιόν