Έτσι κρατάει το μακιγιάζ σταθερό όλη μέρα η Kendall Jenner

03.06.2019
Έτσι κρατάει το μακιγιάζ σταθερό όλη μέρα η Kendall Jenner
Η makeup artist αποκαλύπτει το μυστικό της για αναλλοίωτο μακιγιάζ

Υπάρχουν μέρες που, για διάφορους λόγους, αναγκάζεσαι να είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ έξω. Το πρωί σε βρίσκει φρέσκια και λαμπερή και όσο περνάει η ώρα, τα σημάδια κούρασης γίνονται ολοένα και πιο εμφανή στο πρόσωπό σου.

Δες και αυτό: Λευκό eyeliner: Το trend του καλοκαιριού που έχει ξετρελάνει τις celebrities

Σε αυτές τις περιπτώσεις, δυστυχώς δεν προλαβαίνεις να περάσεις από το σπίτι να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου,και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ένα πρόχειρο ρετουράρισμα. Πώς αντιμετωπίζει όμως αυτό το πρόβλημα η Kendall Jenner;

Αυτό το είδες; Κάνε το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο λεπτό με το μακιγιάζ

Σύμφωνα με την Mary Philips, την makeup artist πολλών διάσημων του Hollywood, μεταξύ των οποίων η Bella Hadid, η Chrissy Teigen και η Kendall Jenner, το μυστικό για να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, χωρίς να χρειαστεί να το κάνεις ξανά, κρύβεται στην ενυδατική.

«Αυτό που κάνω είναι να βάζω μια μικρή ποσότητα από την ενυδατική κρέμα στο πίσω μέρος του χεριού μου και χρησιμοποιώντας ένα χνουδωτό πινέλο, την απλώνω στο πρόσωπο. Είναι βασικά σαν μια μαγική γόμα που επαναενυδατώνει την επιδερμίδα και το μακιγιάζ χωρίς να σβήνει εντελώς τίποτα» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Διάβασε επίσης: Δύο τρόποι να μη μείνει κραγιόν στα δόντια σου