Matcha Latte Makeup: Η πράσινη τάση που θα υιοθετήσεις στο καλοκαιρινό σου μακιγιάζ

Matcha Latte Makeup: Η πράσινη τάση που θα υιοθετήσεις στο καλοκαιρινό σου μακιγιάζ
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Το μακιγιάζ του καλοκαιριού είναι εμπνευσμένο απο το αγαπημε΄νο σου ρόφημα.

Το μακιγιάζ είναι ένας καμβάς που συνεχώς εξελίσσεται, αναδεικνύοντας νέες τάσεις και στυλ. Το τελευταίο trend που κατακτά τον κόσμο της ομορφιάς είναι το matcha latte makeup, ένας φρέσκος και δημιουργικός τρόπος να ενσωματώσεις το αγαπημένο σου ρόφημα στο καθημερινό σου μακιγιάζ.

Τι είναι το Matcha Latte Makeup;

Το matcha latte makeup αντλεί έμπνευση από το δημοφιλές ρόφημα matcha latte, με την κρεμώδη υφή και τις αποχρώσεις του πράσινου να μεταφέρονται στα μάτια σου. Συνδυάζει bronze τόνους στο πρόσωπο με απαλά, πράσινα χρώματα στα μάτια, δημιουργώντας μια φρέσκια και εντυπωσιακή εμφάνιση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Η τάση που έγινε viral στο TikTok

Η τάση του latte makeup έγινε viral στο TikTok τον Ιούνιο του 2023, αλλά η matcha latte εκδοχή ήρθε ως μια πιο φυσική πρόταση, προσφέροντας μια ανανέωση στο κλασικό look και κάνοντας την ιδανική για το καλοκαίρι. Με επίκεντρο τα μάτια, η τάση αυτή δίνει έμφαση στις παστέλ και απαλές αποχρώσεις του πράσινου, συνδυασμένες με φυσικά χείλη και λαμπερή επιδερμίδα.

{https://www.tiktok.com/@alissajanay1/video/7257623069882338606?q=matcha%20latte%20makeup&t=1718717202008}

Πώς να δημιουργήσεις το Matcha Latte Look

Η δημιουργία του matcha latte look είναι μια διασκεδαστική διαδικασία που απαιτεί μερικά βασικά βήματα:

Προετοίμασε την επιδερμίδα σου: Σημαντικό step το skincare. Στη συνέχεια, αφού ενυδατώσεις και προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου να δεχτεί τα υπόλοιπα προϊόντα, διάλεξε μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα ως βάση ένα ελαφρύ foundation για να διατηρήσεις τη φρεσκάδα της επιδερμίδας σου. Το καλοκαίρι δεν θέλουμε βαριά προϊόντα στο δέρμα μας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ενυδατικό concealer για επιπλέον κάλυψη όπου χρειάζεται.

{https://www.tiktok.com/@aliciabreuer0/video/7266030766604242208?q=matcha%20latte%20makeup&t=1718717202008}

Δώσε διάσταση στο πρόσωπο: Εφάρμοσε ένα κρεμώδες bronzer για να δώσεις διάσταση στο πρόσωπό σου. Απέφυγε την υπερβολική χρήση πούδρας για να διατηρήσεις την επιδερμίδα λαμπερή και φυσική.

Brow time: Ένα επιμελώς ατημέλητο, φυσικό look στα φρύδια είναι το κλειδί. Χρησιμοποίησε ένα gel φρυδιών για να τα διαμορφώσεις χωρίς να τα γεμίσεις υπερβολικά.

Ρουζ και Χείλη: Εφαρμόστε ένα κρεμώδες ή υγρό ρουζ σε ουδέτερη ροζ απόχρωση, στα ζυγωματικά σου. Για τα χείλη, μπορείς να παίξεις με nude ροζ αποχρώσεις ή bronze ολοκληρώνοντας με το αγαπημένο σου gloss για ακόμη πιο λαμπερό και fresh αποτέλεσμα.

{https://www.tiktok.com/@janellemariss/video/7259453088057298222?q=matcha%20latte%20makeup&t=1718717202008}

Μάτια: Ο πρωταγωνιστής του matcha latte look είναι τα μάτια. Ξεκίνησε τοποθετώντας ένα primer ματιών και διάλεξε μια παλέτα με πράσινες αποχρώσεις. Εφάρμοσε εκείνη που μοιάζει περισσότερο με matcha σε όλο το κινητό βλέφαρο και δώσε λίγο παραπάνω ένταση στην κόγχη με μια ματ σκιά σε καφέ απόχρωση (για να δώσεις ένταση και βάθος στο μάτι παίζεις με σκούρο καφέ στη κόγχη) και blendαρε καλά για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Τοποθέτησε την πράσινη σκιά και στο κάτω κινητό βλέφαρο και αν θες μπορείς να προσθέσεις καφέ ή πράσινο μολύβι ματιών στην εσωτερική γραμμή των ματιών. Ολοκλήρωσε προσθέτοντάς λίγη λάμψη στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Tip: Το μακιγιάζ θέλει πειραματισμούς και μπορείς να τολμήσεις δοκιμάζοντας πράσινο eyeliner αντί σκιάς ή ακόμη μπορείς να δώσεις επιπλέον ένταση στο βλέμμα τοποθετώντας πράσινο μολύβι ματιών σύριζα στην γραμμή του άνω βλεφάρου.

Μάσκαρα και Eyeliner: Το μυστικό είναι η καφέ μάσκαρα. Δίνει άλλη διάσταση στο βλέμμα και ταιριάζει απόλυτα με το look που μόλις δημιούργησες. Μπορείς να προσθέσεις μια λεπτή γραμμή eyeliner σε καφέ απόχρωση για περισσότερη ένταση, κρατώντας το διακριτικό, ώστε η προσοχή να παραμένει στη σκιά.

{https://www.instagram.com/reel/CxTFPUho5QE/?utm_source=ig_embed&ig_rid=fce2518c-fe0f-4aa1-a542-211b0c1b9ffc}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.06.2024 - 16:35