Το μυστικό της Brooke Shields για πιο φυσικά juicy χείλη

Το μυστικό της Brooke Shields για πιο φυσικά juicy χείλη
Η Brooke Shields σου δίνει το τέλειο beauty tip για χείλη με όγκο!

Τα χείλη συχνά κλέβουν την παράσταση στο μακιγιάζ με ζωηρές αποχρώσεις που τα αναδεικνύουν. Ωστόσο, χρειάζονται και τη σωστή φροντίδα και ενυδάτωση. Ένα καλό scrub για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, ακολουθούμενο από ενυδάτωση, είναι το κλειδί.

Για τις μέρες που θέλεις τα χείλη σου να φαίνονται φυσικά γεμάτα χωρίς πολλά καλλυντικά, η Brooke Shields σου έχει την ιδανική λύση. Η ηθοποιός μοιράζεται ένα απλό tip που κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα με φυσικό τρόπο.

Το Μυστικό της Brooke Shields

Στο πρόσφατο βίντεο του Allure, η Brooke Shields αποκαλύπτει τη διαδικασία που ακολουθεί. Όπως λέει, καθώς μεγαλώνει, τα χείλη της λεπταίνουν, και γι’ αυτό εφαρμόζει το μολύβι χειλιών λίγο κάτω από το φυσικό περίγραμμα. Μετά γεμίζει το κέντρο των χειλιών με χρώμα. «Τώρα που μεγαλώνω και τα χείλη μου γίνονται πιο λεπτά εφαρμόζω το μολύβι χειλιών ακριβώς κάτω από το περίγραμμα. Στη συνέχεια γεμίζω με χρώμα το κέντρο των χειλιών», αναφέρει.

Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει ενυδάτωση. Χρησιμοποιώντας την άκρη του δαχτύλου της, παίρνει μια ποσότητα από το προϊόν και την εφαρμόζει στο κέντρο των χειλιών. Αυτή η τεχνική, σύμφωνα με την Shields, δημιουργεί ένα φυσικό plumpling εφέ. «Φαίνεται πραγματικά φυσικό!» καταλήγει στο βίντεο, και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε.

Ένα πρακτικό tip για όλες

Με το πέρασμα του χρόνου, τα χείλη τείνουν να λεπταίνουν, και αυτό το tip είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να τα κάνεις να φαίνονται πιο γεμάτα χωρίς επεμβάσεις. Είναι ιδανικό και για όσους έχουν λεπτά χείλη και θέλουν να προσθέσουν λίγο όγκο.

{https://www.instagram.com/reel/C82_vamu4Uh/?utm_source=ig_embed}

Η Brooke Shields προτιμά ένα nude μολύβι χειλιών, αλλά μπορείς να πειραματιστείς με δύο διαφορετικές αποχρώσεις για πιο έντονο αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς την ενυδάτωση, που είναι απαραίτητη για να δείχνουν τα χείλη πιο ζουμερά και σαρκώδη με φυσικό τρόπο.

Αυτό το απλό, αλλά αποτελεσματικό tip της Brooke Shields είναι εύκολο να εφαρμοστεί και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δοκίμασέ το και δες τα χείλη σου να αποκτούν όγκο και λάμψη με τον πιο φυσικό τρόπο.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.07.2024 - 23:27