Demure makeup: Όλα τα βήματα για να πετύχεις το viral φθινοπωρινό μακιγιάζ του TikTok

Demure makeup: Όλα τα βήματα για να πετύχεις το viral φθινοπωρινό μακιγιάζ του TikTok
ΠΗΓΗ:@haileybstyle
Πρωταγωνιστές σε αυτό το μακιγιάζ είναι οι γήινες αποχρώσεις και το clean δέρμα.

Το Demure makeup έχει γίνει ένα από τα πιο συζητημένα makeup trends του TikTok για το φθινόπωρο, και όχι άδικα. Η αισθητική του βασίζεται στη φυσική ομορφιά, με ήπια και ουδέτερα χρώματα, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα που είναι ταυτόχρονα κομψό και ανεπιτήδευτο. Η λέξη «Demure» σημαίνει σεμνότητα και συγκράτηση, κάτι που αντικατοπτρίζεται απόλυτα σε αυτό το στυλ μακιγιάζ. Θυμίζει το «quiet luxury», την πολυτέλεια που δεν φωνάζει, αλλά είναι εμφανής μέσα από τις λεπτομέρειες.

Τι είναι το Demure makeup;

Το Demure makeup δεν είναι απλώς μια τάση, αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία που εστιάζει στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, χωρίς να υπερβάλλει με έντονες γραμμές ή φανταχτερά χρώματα. Οι neutrals αποχρώσεις κυριαρχούν, ενώ η βάση του μακιγιάζ πρέπει να είναι clean & fresh, δίνοντας έμφαση στην επιδερμίδα αντί για τα προϊόντα που τη καλύπτουν. Το μακιγιάζ αυτό προσαρμόζεται άψογα στις καθημερινές εμφανίσεις, είτε πρόκειται για τη δουλειά, είτε για βραδινές εξόδους, κάνοντας το ένα all-around στυλ.

{https://www.tiktok.com/@millieleer/video/7404920720049949985?q=Demure%20makeup&t=1725638847672}

Τα βήματα για να πετύχεις το Demure makeup look

1. Προετοιμασία του δέρματος

Η περιποίηση του δέρματος είναι το πρώτο και πιο βασικό βήμα. Ξεκίνα με καθαρό πρόσωπο, εφαρμόζοντας μια πλούσια ενυδατική κρέμα για να διασφαλίσεις ότι το μακιγιάζ θα έχει ομοιόμορφη υφή. Η χρήση ενός primer είναι επίσης απαραίτητη για να διατηρηθεί το μακιγιάζ σταθερό και φρέσκο όλη μέρα.

2. Foundation & Βάση

Για την τέλεια φθινοπωρινή εμφάνιση, προτίμησε ένα ελαφρύ foundation που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και δεν κρύβει τα φυσικά χαρακτηριστικά. Μπορείς να το αναμείξεις με την ενυδατική κρέμα για ένα πιο glowy αποτέλεσμα. Η βάση θα πρέπει να είναι διακριτική και λαμπερή, ενώ το υγρό ρουζ θα δώσει φυσική ζωντάνια στα μάγουλα.

3. Φρύδια

Τα φρύδια παίζουν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση του Demure look. Ένα brow gel είναι το μυστικό για να γεμίσεις τα κενά και να αναδείξεις το φυσικό τους σχήμα. Στόχος είναι να φαίνονται καλοσχηματισμένα, αλλά όχι υπερβολικά έντονα.

4. Χείλη

Για τα χείλη, ένα nude lip liner είναι απαραίτητο για να τονίσεις το σχήμα τους με διακριτικό τρόπο. Ολοκλήρωσε το look με ένα διάφανο lip gloss που θα χαρίσει extra λάμψη χωρίς να κλέβει την παράσταση.

Το Demure makeup ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα, δίνοντας σε όλες τις γυναίκες την ευκαιρία να αισθάνονται κομψές και σίγουρες με ένα minimal, αλλά πολυτελές look. Είναι ιδανικό για όσες θέλουν να αναδείξουν τη φυσική τους ομορφιά με προϊόντα που προσθέτουν απλώς την απαραίτητη λάμψη και ισορροπία στην εμφάνιση.

Τα must-have προϊόντα για το Demure makeup

Για να πετύχεις το viral fall makeup trend του TikTok, θα χρειαστείς:

primr 0ccb2

L'ORÉAL PARIS Prime Lab 24h Pore Minimizer Primer

skin tint 18285

Maybelline SuperStay Vitamin C Skin Tint

rouz 5e789

Rare Beauty Soft Pinch Blush - υγρό ρουζ
brow gel 90238
Benefit Cosmetics Gimme Brow - τζελ φρυδιών με χρώμα

lip liner 87a36

Mac Cosmetics lip liner - stone

lip gloss 2ef50

Hey Beauty! Plump & Glow Lip Jelly in Été (Limited Edition)

setting spray fcc0e

Dimitris Stratos Beauty - DIVINE TOUCH

Τελευταία τροποποίηση στις 06.09.2024 - 19:24