7 makeup looks μάγισσας για να μπεις σε Halloween mood απο τώρα

7 makeup looks μάγισσας για να μπεις σε Halloween mood απο τώρα
Για να μπαίνουμε σιγά σιγά σε Halloween διάθεση.

Η εποχή του Halloween πλησιάζει και μαζί έρχεται η ευκαιρία να δεις τρομακτικές ταινίες, να κάνεις πάρτι theme με την παρέα και να επιλέξεις το μακιγιάζ σου. Αν έχεις αποφασίσει ότι φέτος θα ντυθείς μάγισσα, δεν αρκεί μόνο το σωστό ντύσιμο χρειάζεσαι και το κατάλληλο μακιγιάζ. Υπάρχουν πολλές επιλογές, είτε θέλεις κάτι εντυπωσιακό, είτε ένα γρήγορο look της τελευταίας στιγμής.

Το μακιγιάζ μάγισσας δεν πρέπει να είναι βαρετό ή συνηθισμένο. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα όμορφο μακιγιάζ μάγισσας ή απλά να τονίσεις τα μάτια σου, αν θες κάτι πιο διακριτικό. Παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες και πιο εύκολες ιδέες για μακιγιάζ μάγισσας. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και εντυπωσίασε τους πάντες.

Χαριτωμένη μάγισσα

Αντί για κάτι τρομακτικό, πήγαινε σε μια χαριτωμένη εκδοχή. Φτιάξε τα μάτια σου με πράσινη σκιά στις κάτω βλεφαρίδες και μωβ glitter στο βλέφαρο. Πρόσθεσε ψεύτικες φακίδες για μια πιο γλυκιά εμφάνιση.

Εύκολο makeup look

Αν θέλεις κάτι απλό, ένα smoky eye με γκρι αποχρώσεις είναι τέλειο. Για έξτρα εντύπωση, χρησιμοποίησε χρωματιστούς φακούς επαφής.

Μοντέρνα μάγισσα

Εμπνεύσου από την ταινία «The Craft» και δημιούργησε ένα πιο μοντέρνο look με έντονα μάτια, τονισμένα φρύδια και έναν μικρό ανεστραμμένο σταυρό. Συνδύασε το μακιγιάζ με μαύρα ρούχα.

Μακιγιάζ ματιών μάγισσας

Κάνε τα μάτια σου να ξεχωρίσουν με πράσινη σκιά. Πρόσθεσε έναν μαύρο ιστό αράχνης για έξτρα spooky αίσθηση.

Όμορφη μάγισσα

Εμπνευσμένη από την ταινία «he Love Witch», αυτή η εμφάνιση χρησιμοποιεί έντονα χρώματα όπως κοραλί και μπλε. Ολοκλήρωσε με ροζ κραγιόν για ένα γοητευτικό αποτέλεσμα.

Sexy μάγισσα

Δημιούργησε ένα sexy look με cut-crease στα βλέφαρα και παίξε με τα χρώματα της επιλογής σου. Το look αυτό είναι ευέλικτο και ταιριάζει με κάθε στολή.

Gothic μάγισσα

Διάλεξε ένα goth makeup look με ένα διακριτικό smoky eye και έντονο eyeliner. Πρόσθεσε ένα super glowy highlighter για να δώσεις λάμψη.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.09.2024 - 15:27