Sabrina Carpenter: Αν άνοιγες το νεσεσέρ της αυτά είναι τα προϊόντα που θα έβρισκες μέσα

Sabrina Carpenter: Αν άνοιγες το νεσεσέρ της αυτά είναι τα προϊόντα που θα έβρισκες μέσα
Τα must-have προϊόντα μακιγιάζ που δεν μπορεί να αποχωριστεί η Sabrina Carpenter.

Η Sabrina Carpenter δεν είναι απλά μια παγκόσμια σούπερ σταρ, είναι και το απόλυτο beauty icon. Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έχει κάνει εμφανίσεις με εντυπωσιακά makeup looks και περιμένουμε πολλά περισσότερα κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Όσο για το signature look της, περιλαμβάνει συνήθως λαμπερή επιδερμίδα, ροδαλά μάγουλα, γυαλιστερά χείλη και διακριτικό winged eyeliner που αναδεικνύει τα γαλάζια της μάτια, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε: «Τι ακριβώς υπάρχει στο νεσεσέρ της;». Ευτυχώς, η ίδια η Sabrina έχει αποκαλύψει την απάντηση σε ένα βίντεο στο YouTube, μιλώντας για τα «απαραίτητα, απαραίτητα, απαραίτητα» προϊόντα της και το «αγαπημένο πράγμα στον κόσμο» της. Ας δούμε λοιπόν τα προϊόντα που η Sabrina Carpenter δεν μπορεί να αποχωριστεί.

Hourglass Phantom Volumizing Glossy Lip Balm στην απόχρωση «Desire»

Σύμφωνα με τη Sabrina, έχει αρχίσει πρόσφατα να χρησιμοποιεί αυτό το bestseller της Hourglass. Της αρέσει το γυαλιστερό φινίρισμα που προσφέρει, ενώ δεν δείχνει υπερβολικά βαρύ ή ματ. Επιπλέον, συνδυάζει τέλεια την ενυδάτωση με ιδιότητες που αυξάνουν τον όγκο των χειλιών, κρατώντας τα γεμάτα όσο το φοράς. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και διαθέτει ελαφριά φόρμουλα που απλώνεται ομαλά στα χείλη. Επίσης η ένταση και η απόχρωση «χτίζεται» εύκολα και διατίθεται σε πάνω από 15 διαφορετικές αποχρώσεις.

MAKE UP FOR EVER Artist Color Pencil στην απόχρωση «Walnut Forever»

Ένα από τα προϊόντα που η Sabrina «πραγματικά, πραγματικά» αγαπά είναι αυτό το μολύβι χειλιών της MAKE UP FOR EVER. Έχει κρεμώδη, εύκολη στο blendάρισμα φόρμουλα που οριοθετεί τα χείλη και προσφέρει ένα υπέροχο φινίρισμα. Ανάλογα με την απόχρωση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μολύβι φρυδιών ή για να τονίσει τη γραμμή των βλεφαρίδων. Το καλύτερο; Έχει μακράς διάρκειας, αδιάβροχη σύνθεση που εξασφαλίζει διάρκεια όλη την ημέρα. «Όσοι ξέρουν, ξέρουν», λέει η Sabrina. «i’m a lip liner girl till the day I die».

Makeup by Mario Soft Pop Plumping Blush Veil στην απόχρωση «Rose Crush»

Για να αποκτήσεις τα ροδαλά μάγουλα που χαρακτηρίζουν τη Sabrina, δοκίμασε την τρέχουσα «εμμονή» της: αυτό το ρουζ από τη Makeup by Mario. Είναι εμπλουτισμένο με skincare συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ και κεραμίδια, που δίνουν στην επιδερμίδα λαμπερό φινίρισμα. Η φόρμουλα της blendάρετε εύκολα και αναμειγνύεται τέλεια με την επιδερμίδα, αφήνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Η Sabrina λατρεύει επίσης το πινέλο ρουζ της Makeup by Mario, το οποίο, όπως λέει, «κάνει την εφαρμογή τόσο όμορφη και τόσο ευχάριστη».

NUDESTIX Blot & Blur Matte Stick

Αντίο πούδρα, καλωσόρισες αυτό το must-have προϊόν της Nudestix, το οποίο η Sabrina αποκαλεί ως «το αγαπημένο της πράγμα στον κόσμο». Αυτό το πολυχρηστικό stick απορροφά την περίσσεια λιπαρότητας και μειώνει την εμφάνιση των πόρων, αφήνοντας το δέρμα λείο και άψογο. Είναι ιδανικό για γρήγορες διορθώσεις εν κινήσει και αποτελεί απαραίτητο προϊόν για όσους θέλουν να κρατήσουν τη γυαλάδα μακριά όλη μέρα. Η Sabrina το επιβεβαιώνει: «Δεν φαίνεται πούδρα ή cakey. Απλώς δείχνει ότι η λιπαρότητα έχει φύγει. Οπότε, είναι πραγματικά μαγικό».

Sweet Tooth Eau De Parfum by Sabrina Carpenter

«Όχι επειδή είναι δικό μου, αλλά αυτό είναι το άρωμά μου, το Sweet Tooth, σε travel size, που παίρνω παντού μαζί μου για να μυρίζω ωραία», λέει η Sabrina. Αυτό το άρωμα, εμπνευσμένο από την αγάπη της για τα γλυκά, έχει νότες από ζαχαρωμένο τζίντζερ, σοκολάτα marshmallow και γλυκιά βανίλια. Είναι ζεστό, θηλυκό, εκλεπτυσμένο και τόσο γλυκό όσο γίνεται.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2024 - 15:58