Anne Hathaway: Τα προϊόντα ομορφιάς που έχει πάντα μέσα στη τσάντα της

Anne Hathaway: Τα προϊόντα ομορφιάς που έχει πάντα μέσα στη τσάντα της
ΠΗΓΗ:@annehathaway
Η Anne Hathaway μας κάνει what's in bag και μαθαίνουμε τα προϊόντα ομορφιάς που λατρεύει

Η Anne Hathaway μάς προσκαλεί να ρίξουμε μια ματιά στα προϊόντα που έχει πάντα μαζί της στην τσάντα της, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok. «Σκέφτηκα ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει να δείτε τι κουβαλάω μαζί μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στην αρχή του βίντεο, και φυσικά, η περιέργεια μας δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στα μυστικά της ομορφιάς της.

Ξεκινώντας με τα πιο βασικά, η Anne βγάζει από την τσάντα της τσιρότα, ένα προϊόν για ναυτία, μια αντιβιοτική κρέμα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Έπειτα, μας δείχνει ένα post-it που της θυμίζει τις επικείμενες εκλογές: 40 ημέρες μέχρι την ψηφοφορία. Αλλά τα πραγματικά διαμάντια βρίσκονται στα προϊόντα ομορφιάς της.

Η Anne αποκαλύπτει αρχικά τις Vital Perfection LiftDefine Radiance μάσκες προσώπου της Shiseido, τονίζοντας ότι «ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τις χρειαστείς». Συνεχίζει με το αποσμητικό της (Native Deodorant), ένα αντηλιακό για το πρόσωπο, και το αγαπημένο της lip balm, το By Terry Baume de Rose. Έπειτα, αποκαλύπτει το κόκκινο κραγιόν που έχει πάντα μαζί της, το Lip Suede Matte Lipstick από τη Westman Atelier, το οποίο δεν παραλείπει να εφαρμόσει επί τόπου στα χείλη της.

Στη συνέχεια, η Anne βγάζει από την τσάντα της το Opening Act Lash Prime από την Tarte, το ψαλιδάκι βλεφαρίδων από Shu Uemura, και μια σκιά ματιών σε μορφή stick, την High Impact Shadow Play Shadow + Definer από την Clinique. Ακολουθεί το RevitaBrow Advanced από τη Revitalash, ένα μολύβι ματιών από τη Chanel, καθώς και δύο ακόμα προϊόντα από την Gucci Westman: ένα ρουζ και ένα concealer. Τελειώνει αυτό το πρώτο μέρος της περιήγησης βγάζοντας ένα κλασικό μαύρο λαστιχάκι για τα μαλλιά.

Αλλά η παρουσίαση δεν τελειώνει εδώ. Από ένα μικρότερο τσαντάκι, η Anne Hathaway μας δείχνει μερικά ακόμα απαραίτητα αντικείμενα, όπως υγρά μαντηλάκια, ένα ημερολόγιο, τη Flyk Trick Mascara από την Jillian Dempsey, ένα φορτιστή και καλώδιο, φακελάκια τσαγιού, τα ακουστικά της, ένα μολύβι, ένα κλάμερ, μια χτένα και μια βούρτσα. Τελευταίο προϊόν της λίστας είναι το Lip Cheat μολύβι χειλιών από την Charlotte Tilbury.

Αυτό το βίντεο αποκαλύπτει όχι μόνο τα μυστικά ομορφιάς της διάσημης ηθοποιού, αλλά και τον τρόπο που διατηρεί την καθημερινότητά της οργανωμένη και προσεγμένη.

{https://www.instagram.com/reel/DAWgJvCJe5v/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4190395b-ba3e-48e0-9dbf-774ff2b16b8d}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.10.2024 - 19:04