Bλεφαρίδες εξτένσιον για βλέμμα που μαγνητίζει

14.05.2009
Βαρέθηκες να βάζεις τόνους μάσκαρα προκειμένου να έχεις πλούσιες μακριές βλεφαρίδες; Μήπως είναι στο τσακ να πέσουν από το υπερβολικό μακιγιάζ; Εάν δεν διαθέτεις εκ γενετής στριφογυριστά ματόκλαδα

Βαρέθηκες να βάζεις τόνους μάσκαρα προκειμένου να έχεις πλούσιες μακριές βλεφαρίδες; Μήπως είναι στο τσακ να πέσουν από το υπερβολικό μακιγιάζ; Εάν δεν διαθέτεις εκ γενετής στριφογυριστά ματόκλαδα που μπλέκονται μεταξύ τους, μην απογοητεύεσαι! Υπάρχουν ολοκαίνουριες μέθοδοι που σου προσφέρουν μακριές βλεφαρίδες που διαρκούν μερικές εβδομάδες. Εκτός από τα μαλλιά, σκέψου εξτένσιον και για τα μάτια, αλλά μόνο στα χέρια των ειδικών. Και μην ξεχνάς, ότι σε περίπτωση που τα βαρεθείς ή το μετανιώσεις, μπορείς πάντα να τα αφαιρέσεις.

Μην μπερδεύεις τις βλεφαρίδες-εξτένσιον με τις ψεύτικες που κολλούν. Αυτές που μπαίνουν με τη βοήθεια κόλλας διαρκούν λίγες ώρες, το πολύ μία μέρα, ενώ τα εξτένσιον αντέχουν 3-6 εβδομάδες (ανάλογα με το πόσο τα φροντίζεις). Επίσης, υπάρχουν και τα εμφυτεύματα, που συνήθως χρησιμοποιούνται για σοβαρούς λόγους που προέρχονται από προβλήματα υγείας ή περιπτώσεις ατυχημάτων. Ο χειρουργός παίρνει τρίχες από το πίσω μέρος του κεφαλιού.

Με μέτρο τη μάσκαρα! Να θυμάσαι ότι η καθημερινή χρήση της, και ιδιαίτερα η αδιάβροχη, επιταχύνει την πτώση των ψεύτικων βλεφαρίδων και τις φθείρει γρηγορότερα από όσο νομίζεις. Οι λύσεις είναι δύο. Είτε επισκέπτεσαι την αισθητικό σου, όπου μπορεί να σε προμηθεύσει με μάσκαρα ειδικής φόρμουλας είτε την καταργείς, εφόσον το νόημα των εξτένσιον είναι να σου προσφέρουν το μήκος και την πυκνότητα που επιθυμείς!

Χρήσιμα tips:

  1. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς ψαλίδι που μεγαλώνει τις βλεφαρίδες, γιατί πολύ απλά δεν το χρειάζεσαι!
  2. Όταν κάνεις μπάνιο, μην στρέφεις το νερό στο πρόσωπό σου γιατί η πίεση μόνο κακό κάνει στην ψεύτικη τρίχα.
  3. Μπορείς να κολυμπήσεις ή να πας στο γυμναστήριο κλπ αρκεί να έχουν περάσει 24 ώρες αφού έχεις βάλει τις βλεφαρίδες ώστε να σταθεροποιηθούν.
  4. Τον πρώτο καιρό, μην διστάσεις να επισκέπτεσαι συχνά τον/την αισθητικό σου γιατί είναι βέβαιο ότι θα έχεις απορίες μέχρι να συνηθίσεις και να γίνεις εξπέρ!

Προσοχή! Όπως είπαμε και πριν, αυτή η διαδικασία γίνεται μόνο στα χέρια των ειδικών. Αν αποπειραθείς να τις αφαιρέσεις μόνη σου στο σπίτι, είναι πολύ πιθανό να ξεριζώσεις και φυσικές τρίχες, για αυτό, αν δεν είσαι αισθητικός, μην το σκέφτεσαι ούτε για αστείο! Η μέθοδος αφαίρεσης είναι ανώδυνη και δεν τραβάει τις τρίχες. Εφαρμόζεται ειδική ενυδάτωση που μαλακώνει τα εξτένσιον και τα απομακρύνει από τα φυσικά.