Κούκλα με όπλο σου το μαγικό ρουζ

23.07.2010
Ροζ ή κοραλλί, ροδακινί ή μπρόνζερ; Το ρουζ είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του νεσεσέρ σου και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς ούτε στιγμή! Ποια χρώματα όμως θα σε συγκλονίσουν αυτό το καλοκαίρι και θα γίνουν απαραίτητα ακόμη και στις διακοπές σου;

Ροζ ή κοραλλί, ροδακινί ή μπρόνζερ; Το ρουζ είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του νεσεσέρ σου και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς ούτε στιγμή! Ποια χρώματα όμως θα σε συγκλονίσουν αυτό το καλοκαίρι και θα γίνουν απαραίτητα ακόμη και στις διακοπές σου; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις τα πάντα για το πιο πολύτιμο εργαλείο του νεσεσέρ των καλλυντικών σου!

Ροδακινί: το ροδακινί είναι ένα χρώμα που ταιριάζει τέλεια στα μαγουλάκια σου, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που έχεις πάρει το χρωματάκι σου. Το μαύρισμα είναι ο σύμμαχος σου αν θες να σου ταιριάζει τέλεια το ρουζ σου. Αν είσαι ξανθούλα βέβαια καλά θα κάνεις να προτιμήσεις μια πιο ροζ απόχρωση ενώ αν είσαι κοκκινομάλλα, το ροδακινί ρουζ σε βάζει στο επίκεντρο και φέτος το καλοκαίρι! Το ανοιχτό ροδακινί ταιριάζει τέλεια με σκιές σε γήινους τόνους ενώ είναι το χρώμα που θα χαρίσει όσο γίνεται πιο φυσικό χρώμα στα μάγουλα σου.

Ροζ: ανοιχτό ροζ, τριανταφυλλί ροζ, σκούρο ροζ σχεδόν φούξια για τις πιο εκκεντρικές , ότι και αν διαλέξεις αυτό το ρουζ σου χαρίζει strawberry sweet όψη σε χρόνο dt. Το ροζ ρουζ είναι ότι πιο φυσικό θα βρεις και σε μεταμορφώνει στη στιγμή. Τώρα το καλοκαίρι ειδικά που δε θέλεις να παραφορτώνεις το πρόσωπο σου με βαρύ μέικ- απ αλλά θέλεις να δείχνεις όσο πιο φυσική μπορείς, δεν έχεις παρά να πεις ναι σε μια πινελιά! Άπλωσε σωστά στα μάγουλα ξεκινώντας με κυκλικές κινήσεις από το μάγουλο προς τον κρόταφο και δώσε στο μέτωπο, το πηγούνι αλλά και τη μύτη -εκτός φυσικά από τα μάγουλα- λαμπερή ροζ απόχρωση. Εκτός του ότι το συγκεκριμένο μακιγιάζ σε βάζει στην καρδιά του καλοκαιριού , καταφέρνεις έτσι να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις γωνίες και φαίνεσαι έτσι ακόμη πιο αδύνατη!

Τιπ: το ροζ ρουζ χαρίζει μια λάμψη υγείας στο πρόσωπο , πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδανικό αν θες να κρύψεις τα σημάδια της κούρασης και της κραιπάλης μετά από ένα ξενύχτι. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μυστικό που θα πρέπει πάντα να έχεις στο μυαλό σου, μιας και καλοκαίρι είναι τα ξενύχτια είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Πρόσεξε όμως γιατί ο χρυσός κανόνας less is more ισχύει και εδώ, γι’ αυτό μην το παρακάνεις με το ρουζάκι σου!

Σαν κρέμα: το κρεμώδες ρουζ είναι ότι πρέπει αν θες να χαρίσεις διακριτικό χρώμα στα μάγουλα σου και μετά να απλώσεις το ρουζ σε μορφή πούδρας για να σταθεροποιήσεις τέλεια το αποτέλεσμα. Φρόντισε όμως να απλώσεις σωστά γιατί υπάρχει μεγάλος φόβος να καταλήξεις σαν ...κλόουν αν δεν το κάνεις σωστά!

Από την Ελένη Αναστασάκη