Τα απαραίτητα του φθινοπωρινού μακιγιάζ σου

24.09.2010
Το τέλος μιας εποχής σηματοδοτεί την αρχή μιας καινούργιας και αυτό σημαίνει πολλά πράγματα για το νεσεσέρ των καλλυντικών σου!

Το τέλος μιας εποχής σηματοδοτεί την αρχή μιας καινούργιας και αυτό σημαίνει πολλά πράγματα για το νεσεσέρ των καλλυντικών σου! Τώρα ήρθε η ώρα να πετάξεις τα ζουμερά κοραλλί και τα έντονα τιρκουάζ και να τα αντικαταστήσεις με τα γήινα μπεζ και τα τρέντι μοβ! Το φθινόπωρο ήρθε να σου θυμίσει ότι πρέπει να ανανεώσεις και το νεσεσέρ των καλλυντικών σου!

Λάτρης της γης: φέτος όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή θα σε κερδίσουν τα γήινα χρώματα! Οι αποχρώσεις του χρυσού, του μπεζ αλλά και του χαλκού είναι αυτές που θα σε κερδίσουν αυτή τη σεζόν αφού είναι ότι πρέπει για να λειτουργήσουν ακόμη και σα βάση για ένα πιο έντονο βραδινό βάψιμο που θα τονίσεις το βλέμμα με τη βοήθεια του eyeliner σου!

Ματ νύχια: Το βαθύ μοβ και το πράσινο του σμαραγδιού είναι τα χρώματα που θα σου κλέψουν την καρδιά τη νέα σεζόν στα νύχια. Φυσικά το μοβ με έμφαση στο σκούρο δαμασκηνί είναι το χρώμα που αναδεικνύει όσο κανένα άλλο την πιο dark πλευρά σου. Τόλμησε το ακόμη και αν δεν είσαι φαν του χρώματος γιατί φέτος θα κάψει καρδιές. Φρόντισε το νύχι σου να μην είναι πολύ μακρύ για να "δείχνει" καλύτερα το χρώμα και να αναδεικνύει σωστά τα υπέροχα δάχτυλα σου!

Το γήινο ροζ στα μαγουλάκια: οι απαλοί μελί-ροζ τόνοι κυριαρχούν στα μάγουλα σου αυτή τη σεζόν χαρίζοντας σου strawberry sweet λουκ και γλύκα μελιού! Το ρουζ είναι ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο του μακιγιάζ σου αφού μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρο το λουκ σου. Επίλεξε την απόχρωση που σου ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σου και το χρώμα των μαλλιών σου και ετοιμάσου να κοκκινίσεις!

Εντυπωσιακές σέξι βλεφαρίδες: οι βλεφαρίδες σου φέτος ξεσηκώνουν τα πλήθη με το μήκος και τον όγκο τους! Εντυπωσιακές βλεφαρίδες σημαίνει γεμάτο βλέμμα που καθηλώνει και εσύ καλείσαι να τις πετύχεις με όσες στρώσεις μάσκαρα κρίνεις απαραίτητες. Προτίμησε μια μάσκαρα που υπόσχεται να σου χαρίσει και όγκο και έξτρα μήκος ενώ το χρώμα όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι το διαχρονικό μαύρο που μεταμορφώνει το βλέμμα σου κάνοντας το πιο σέξι από ποτέ!

Με το βλέμμα γεμάτο: το μολύβι ματιών είναι φέτος το απόλυτο must που φυσικά δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ του μακιγιάζ σου! Το μαύρο και το γκρι πρωταγωνιστούν στα μολύβια ματιών και κάνουν τα μάτια σου πιο έντονα. Τόλμησε την πιο hot τάση της σεζόν και δώσε χρώμα και έμφαση στο μυστηριώδες βλέμμα σου!

Τιπ: το νέο σμόκι είναι φυσικά και φέτος αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις!

Όλα τα βλέμματα στα χείλη σου: το nude μακιγιάζ στα χείλη σου είναι αυτό που σε κερδίσει φέτος. Οι απαλές, σχεδόν φυσικές αποχρώσεις, φέτος γίνονται ένα με τα χείλη σου και σε προκαλούν να μοιράζεις φιλιά. Ειδικά αν τονίσεις με το μακιγιάζ σου τα μάτια σου καλά θα κάνεις να κρατήσεις τα χείλη σε πιο ήπιους χρωματικούς τόνους. Εξάλλου δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από τα παλ χείλη!

Τιπ: Το κόκκινο κραγιόν σου καλά θα κάνεις να το έχεις κάθε μέρα στην τσάντα σου!

Τράβα λοιπόν σε όλα μια μαύρη γραμμή: Με όπλο σου το eyeliner! το eyeliner γίνεται φέτος η προέκταση του χεριού σου και σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί ως το βράδυ αφού έχει τη μαγική ικανόητα να τονίσει το βλέμμα σου και να το αναδείξει. Ειδικά να έχεις μικρά μάτια και θέλεις να τα τονίσεις δεν έχεις παρά να τραβήξεις σωστά τη μαγική γραμμούλα που θα σε βάλει στην πρώτη γραμμή αυτή τη σεζόν!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη