Χαλαρές μπούκλες: το απόλυτο χτένισμα παραλίας

22.08.2011
Οι ώρες που περνάς στην παραλία γίνονται πλέον όλο και περισσότερες και θέλεις να βρεις ένα χτένισμα που να μπορείς να λανσάρεις στην παραλία από το πρωί.

Οι ώρες που περνάς στην παραλία γίνονται πλέον όλο και περισσότερες και θέλεις να βρεις ένα χτένισμα που να μπορείς να λανσάρεις στην παραλία από το πρωί. Ποιο είναι αυτό το χτένισμα; Μα φυσικά οι χαλαρές μπούκλες που σε βγάζουν ασπροπρόσωπη στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχεις το απόλυτο beach λουκ και ποια εκδοχή του σου ταιριάζει καλύτερα!

Χαλαρά η μπούκλα είναι ωραία: οι μπούκλες που πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους εκτός από απόλυτα in είναι και σούπερ σέξι ειδικά για την παραλία. Πολύ εύκολες να τις πετύχεις οι απόλυτες μπούκλες παραλίας είναι εδώ για να αναβαθμίσουν το στιλ σου! Το natural λουκ επανέρχεται δυναμικά όπως κάθε καλοκαίρι με τη μορφή της ανάλαφρης μπούκλας και σε γοητεύει!

Χαλαρές και με όγκο: η χοντρή τρίχα είναι ιδανική για να πετύχεις τις μπούκλες με όγκο. Άπλωσε στις ρίζες σου σε βρεγμένα μαλλιά αφρό για όγκο και δίπλωσε με μεγάλα ρόλεϊ τα μαλλάκια σου έτσι ώστε να πάρουν την κατάλληλη φόρμα. Άφησε τα να στεγνώσουν έτσι και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχεις τις πιο σέξι χαλαρές μπούκλες με πλούσιο όγκο στην παραλία!

Με παρέσυρε το κύμα, οι μακριές και "χοντρές": αν έχει μακρύ μαλλάκι τότε οι χαλαρές μπούκλες είναι ένα λουκ που σου ταιριάζει τέλεια αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: αφού λούσεις και στεγνώσεις το μαλλάκι σου, χώρισε το σε τρία μέρη και "γύρισε" κάθε μέρος γύρω από το σίδερο για τις μπούκλες έτσι ώστε να πετύχεις τις χαλαρές και χοντρές μπούκλες που θα σε βάλουν στο επίκεντρο τους στιλ!

Τι να διαλέξω σίδερο ή ρόλεϊ: γενικά για να πετύχεις τις μπούκλες δεν έχεις παρά να επενδύσεις στη μαγεία των ρόλεϊ ή του σίδερου για τις μπούκλες όποιο μήκος και να έχει το μαλλί σου. Τώρα το καλοκαίρι ειδικά, το καυτό σίδερο δεν είναι ότι καλύτερο για την τρίχα σου που έτσι κι αλλιώς ταλαιπωρείται από τον ήλιο και το αλάτι και γι’ αυτό τα ρόλεϊ είναι ιδανικά αν θέλεις να πετύχεις τις μπούκλες της παραλίας. Αν το μήκος των μαλλιών σου δεν ξεπερνάει τους ώμους, πες ναι στο ρόλεΪ μεσαίου μεγέθους που στερεώνονται με φουρκέτες για ακόμη πιο σταθερό αποτέλεσμα.

Πώς θα στερεώσεις σωστά: με μια φουρκέτα στη βάση κάθε ρόλεϊ που θα σφραγίσει το αποτέλεσμα έτσι ώστε να μη διαλυθεί αλλά αντίθετα να διατηρηθεί και να βγει τέλεια η μπούκλα σου! Όταν τα ξετυλίξεις δεν έχεις παρά να τα χτενίσεις με μια αραιή χτένα, ή με τα δάχτυλα σου για να πέσουν ομοιόμορφα στους ώμους δημιουργώντας ανάλαφρα κύματα. Η λακ σε βοηθάει να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα και να του εξασφαλίσεις διάρκεια!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη