Τα πάντα για μαλλάκια βγαλμένα από τα '60s

09.01.2012
Επιτέλους έπιασαν τα κρύα και εσύ σκέφτεσαι τα τελευταία τρεντ στα μαλλάκια για να νιώσεις λίγο “εντός εποχής”;

Τώρα βλέπεις λοιπόν τα στιλ μαλλιών από τη δεκαετία των '60's να ξαναεμφανίζονται ανανεωμένα στη μόδα και να δίνουν στο λουκ σου πολλούς πόντους. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα στιλ μαλλιών που θα λατρέψεις φέτος με έμπνευση από τη δεκαετία των'60s .

Ο όγκος ψηλά: σε βάζει στην κορυφή! Ο όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού είναι ένα τρεντ που μας έχει κερδίσει ήδη από πέρυσι όμως φέτος επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Ο όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού και τα πλάγια σε φλατ στιλ τραβάει αμέσως τα βλέμματα με έμπνευση από τη δεκαετία των '60's. Ο όγκος ήταν είναι και θα είναι in και δίνει στιλ στα μαλλιά ακόμη και αν πρόκειται για τις “κυψέλες”.

Με κίνηση προς τα έξω: τώρα περισσότερο από ποτέ έχεις κάθε λόγο να δώσεις στα μαλλιά σου κατεύθυνση “προς τα έξω”. Είτε πρόκειται για ένα απλό ίσωμα και φορά προς τα έξω, είτε θέλεις να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ψηλή αλογοουρά, η κίνηση πρέπει να είναι προς τα έξω.Το τελείωμα μπούκλας όπως της Ντρου Μπάριμουρ είναι ακόμη ένα vintage παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσεις για να είσαι in!

Ναι στην κορδέλα: η κορδέλα τώρα γίνεται το λατρεμένο αξεσουάρ των μαλλιών σου και αυτό όχι μόνο γιατί ανανεώνει το λουκ σου αλλά γιατί σου χαρίζει με ευκολία '60's γκλάμουρ. Κορδέλα χοντρή, λεπτή, με σχέδια ή ακόμη και με λουλούδια είναι ότι πρέπει για να πετύχεις το λουκ αν και όσο πιο απλή είναι η κορδέλα τόσο το καλύτερο. Για να το λανσάρεις πιο πιστά προτίμησε τη χοντρή κορδέλα και φρόντισε το μαλλάκι σου να είναι ισιωμένο για να δείξει ακόμη πιο '60's.

Από την Γαλλία με αγάπη: με έμπνευση από τις γαλλίδες ηθοποιούς της δεκαετίας του '60 , τα μαλλιά αποκτούν τώρα ελεγχόμενο αλλά καθαρά σχηματισμένο όγκο. Πώς θα το πετύχεις: λούσε τα μαλλάκια σου όπως πάντα και κρέπαρε την κορυφή για επιπλέον όγκο. Το επόμενο βήμα είναι να βουρτσίσεις τα μαλλιά σου με φορά προς τα πίσω και να τα αφήσεις να πέσουν φυσικά.

Και όγκος και ατημέλητος γίνεται; Φυσικά και γίνεται! Φυσικά και γίνεται! Το boho στιλ της δεκαετίας τώρα έχει την τιμητική του αφού το ανέμελο, ατημέλητο λουκ είναι απίστευτα in.

Χαλαροί κυματισμοί στο ένα πλάι: στα μαλλιά που δεν δείχνουν καθόλου στιλιζαρισμένοι αλλά φαίνονται απόλυτα φυσικοί σε βάζουν στην καρδιά της μόδας. Πώς θα πετύχεις το λουκ; Αφού λουστείς, πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα κότσο στριφογυρίζοντας τα σαν σε κότσο μπαλαρίνας έτσι όπως είναι νωπά. Μόλις λύσεις τον κότσο έχεις έτοιμες τις πιο τρέντι boho μπούκλες της σεζόν!Δεν έχεις παρά να τις φέρεις στο ένα πλάι για να εντυπωσιάσεις!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη