Οι νικήτριες για τα προϊόντα μαλλιών της Apivita!

03.02.2012
Ο διαγωνισμός του Womenonly και της Apivita έκανε θραύση και σα ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και τις χιλιάδες συμμετοχές σας!

Οι υπερτυχερές που κερδίζουν από ένα σετ περιποίησης μαλλιών είναι οι:

Πυρπύλη Κέλλυ

Τσιλογιάννη Μαρία

Καλλιόπη Μαζοκοπάκη

Ελένη Πούλιου

Μαρία Μπήλιου

Συμώνα Δότσικα

Μαρία Σούλη

Ελένη Χαλατσάκη

Χριστίνα Εφεντάκη

Ρίτσα Τσιμπούλη

Τα δώρα θα αποσταλούν ταχυδρομικά στις νικήτριες που κατοικούν εκτός Αττικής ενώ όσες νικήτριες διαμένουν στην Αττική θα τα παραλαμβάνουν από τα γραφεία του WomenOnly κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 210-6061000.

Τα πάντα για την νέα γενιά Propoline Hair Care: είναι η λύση για τα σύγχρονα προβλήματα προσφέροντας οργανική προστασία στο τριχωτό και στα μαλλιά. Η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών προτείνει προηγμένα, εξειδικευμένα προϊόντα που προστατεύουν τα μαλλιά, προσθέτουν όγκο, ελαστικότητα και ενυδάτωση και ταυτόχρονα τονώνουν και αναζωογονούν το τριχωτό.

Το σαμπουάν που κάνει θαύματα: είναι το Apivita Propoline Shampoo! Η φιλοσοφία ανάπτυξης των σαμπουάν PROPOLINE βασίζεται στον απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό που σέβεται τη φυσιολογία του δέρματος του κεφαλιού και της τρίχας. Η προστασία από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος είναι ένα ακόμη βασικό μέλημα της Apivita και γι'αυτό το σύμπλοκο Bio Cotton Protection System, μια ασπίδα προστασίας για το μαλλιά & το τριχωτό που προστατεύει, ενδυναμώνει και επανορθώνει το περίβλημα της τρίχας από φθορές (εξωτερικές επιθέσεις, χημικές διεργασίες και μηχανικό stress) που οδηγούν σε ψαλίδα και σπάσιμο της τρίχας είναι το βασικό ατού της Apivita που σου χαρίζει λάμψη ενώ παράλληλα προστατεύει την τρίχα σου! Η ευεργετική δράση της πρόπολης είναι απαραίτητη γιατί έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύοντας έτσι το τριχωτό και τα μαλλιά από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα λειτουργεί συνεργιστικά με το φυσικό σύμπλοκο Bio Cotton Protection System, δημιουργώντας ασπίδα προστασίας για την υγεία του τριχωτού.

Το πιο σούπερ μαλακτικό για τα μαλλάκια σου μόνο: το μαλακτικό είναι το απαραίτητο εργαλείο για την ολοκληρωμένη περιποίηση των μαλλιών σου! Με υψηλή φυσική σύνθεση από 88-95%, με βιολογικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια, με μέλι & βιταμίνες και με το Bio Cotton Protection System, πρόκειται για μια καινοτομία των εργαστηρίων της Apivita!

Ενυδάτωση & θρέψη σου λέω: με συστατικά όπως λάδι ελιάς, λάδι αμυγδάλου, μέλι, βούτυρο καριτέ, αλόη, βάλσαμο, βοηθάει στην αποκατάσταση των λιπιδίων στην επιφάνεια του περιτριχίου, θωρακίζει την τρίχα και αυξάνει την αντοχή και την ελαστικότητά της, προστατεύοντας από την ψαλίδα και το σπάσιμο.

Nα ζήσει η αντιοξειδωτική προστασία: προστασία από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος χάρη στο έγχυμα από δενδρολίβανο, που έχει αντικαταστήσει το νερό, τη βιταμίνη Ε, το πράσινο τσάι, το χαμομήλι και το Bio Cotton Protection System, που διατηρεί την ισορροπία της βιοχλωρίδας του τριχωτού έναντι εξωτερικών επιθέσεων.

Τσέκαρε τα νέα της Apivita για να είσαι πάντα στην τρίχα!