Οσκαρικά χτενίσματα που θα αντιγράψεις!

28.02.2012
Τα χτενίσματα των Όσκαρ που μας κέρδισαν!

Τα Όσκαρ που τόσο καιρό περιμέναμε μπορεί να πέρασαν ορισμένα όμως οσκαρικά χτενίσματα μας έμειναν αφού ξεχώρισαν και έκαναν όλα τα κεφάλια να γυρίσουν! Ψηλοί κότσου, χαμηλές αλογοουρές, ανέμελα και σέξι μαλλάκια όλα ήταν μέσα στο παιχνίδι! Διάβασε παρακάτω ποια διάσημα χτενίσματα μας κέρδισαν τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ!

Ανάλαφρο μου κύμα: το κύμα ήταν είναι και θα είναι μια πολύ καλή επιλογή όχι μόνο για τα χτενίσματα σε περιστάσεις red carpet εμφανίσεων αλλά και για εμάς τις κοινές θνητές που θέλουμε να εντυπωσιάσουμε στις βραδινές μας εξόδους. «Φέρε» τα μπροστινά μαλλάκια σου όλα προς τα πίσω και από το ύψος του αυτιού περίπου και κάτω «γύρισε» το μαλλάκι σου σε ανάλαφρη μπούκλα αλά Κέιτ Χάντσον και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Ρετρό μου ομορφιά: οι ρετρό μπούκλες τις Μάιλι Σάιρους σε συνδυασμό με το κοντό κούρεμα της είναι ότι πρέπει για εσένα που θέλεις να αλλάξεις και να μεταμορφωθείς σε μια ντίβα άλλης εποχής. Το χαρακτηριστικό του χτενίσματος είναι φυσικά το «γύρισμα» των μαλλιών και το one side! Για να το πετύχεις δεν έχεις παρά να «φέρεις» τα μπροστινά σου τσουλούφια στο ένα πλάι –όποιο πιστεύεις ότι σου πάει καλύτερα- και με μεγάλα ρόλεϊ να δημιουργήσεις την μπούκλα στα μαλλάκια σου. Τέλος με την χοντρή βούρτσα για τα μαλλιά δώσε τους κλίση προς τα έξω.

Η χωρίστρα να είναι στη μέση: άλλο ένα τρεντ που μας έχει ξετρελάνει είναι φυσικά η χωρίστρα στη μέση και όχι στο πλάι σε συνδυασμό με την χαμηλή αλογοουρά όπως την είδαμε στη Ρόζι Χάτινγκτον! Ένα πολύ εύκολο, γρήγορο αλλά και ταυτόχρονα σέξι χτένισμα που μπορείς να πετύχεις εύκολα χωρίζοντας τα μαλλάκια σου στη μέση και πιάνοντας τα σε χαμηλή αλογοουρά.

Ο ψηλός κότσος: είναι must! Αν θέλεις να δείξεις το προσωπάκι σου τότε δεν έχεις παρά να φτιάξεις τα μαλλάκια σου σε ψηλό κότσο και να κλέψεις τις εντυπώσεις αλά Τζένιφερ Λόπεζ!

Τα must τρεντ των Όσκαρ:

Όγκος στο φουλ: φυσικά και δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από το πλούσιο μαλλάκι με όγκο όπως της Αντελίνα Τζολί που με την εμφάνιση της στα Όσκαρ και θέλοντας γενικά να αναδείξει την πιο σέξι της πλευρά κέρδισε τις εντυπώσεις και με τα μαλλάκια της! Γενικά και αν θέλεις να πετύχεις μαλλάκι με όγκο δεν έχεις παρά να επενδύσεις στα χοντρά και όχι λεπτά ρόλεϊ που θα σου χαρίσουν τον πολυπόθητο όγκο και την χάρη της femme fatale!

Στο ένα πλάι: το να φέρεις τα μαλλιά σου στο ένα πλάι είναι το απόλυτο τρεντ της σεζόν είτε τα μαλλάκια σου είναι μοιραία και ανάλαφρα και πέφτουν στους ώμους είτε είναι κοντά και στιλάτα. Τόλμησε να φέρεις ή τα μπροστινά τσουλούφια ή όλα σου τα μαλλάκια στο ένα πλάι στην ίσια ή κυματιστή εκδοχή τους και δεν θα χάσεις!

Αφέλειες και ίσιο: οι αφέλειες είναι και πάλι in ειδικά σε συνδυασμό με τα ίσια μαλλάκια σου αλά Κέιτι Χολμς. Αν θέλεις να αλλάξεις το λουκ σου χωρίς όμως να χάσεις το μήκος των μαλλιών σου δεν έχεις παρά να τολμήσεις τις αφέλειες που χαρίζουν παιχνιδιάρικη διάθεση στα μαλλιά σου ενώ συνδυάζονται τέλεια με το ίσιο σου μαλλάκι και σου χαρίζουν απίστευτο στιλ!

Από την Ελένη Αναστασάκη