Τα 4+1 εντυπωσιακά κουρέματα της Άνοιξης

20.02.2016
Οι πασαρέλες της άνοιξης γέμισαν εντυπωσιακά χρώματα και στιλ για τα μαλλιά που φυσικά και δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα. Ποια είναι τα κουρέματα εκείνα που θα μας κερδίσουν τη νέα σεζόν; Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι τα τρεντ της σεζόν που θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις για να αλλάξεις στιλ στα μαλλιά και διάθεση!

Αληθινό-ψεύτικο καρέ:

Κάποτε τα μακριά μαλλιά ήταν αυτό που όλες οι γυναίκες θέλαμε να αποκτήσουμε. Αν ρίξουμε μια ματιά στις πασαρέλες της άνοιξης για το 2016 θα καταλάβουμε πως οι διάσημοι σχεδιαστές αγαπούν τα κοντά κουρέματα και ειδικά το καρέ σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές.

Τα μοντέλα στα σόου του οίκου Fendi εμφανίστηκαν με το ψεύτικο καρέ που έμοιαζε σαν αληθινό, το οποίο είναι τάση ήδη από το 2015. Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι για εκείνες τις γυναίκες που δυσκολεύονται να αποχαιρετήσουν την μακριά κόμη του, αλλά το καρέ σαν κούρεμα που είδαμε και στα σόου του Gucci και του Zac Posen ήταν άκρως εντυπωσιακά.

Φράντζα:

Nαι λατρεύουμε τις φράντζες. Και ειδικά όταν τις βλέπουμε στις πασαρέλες των διάσημων οίκων να είναι λιγότερο στημμένες και περισσότερο “τυχαίες” τότε το στιλ γίνεται ακόμη πιο μοιραίο. Στα σόου του οίκου Alexander Wang είναι “χοντρές” και μακριές με ροκ ύφος ενώ στα σόου της Rebecca Minkoff είναι πιο ίσιες και πιο “γυαλισμένες” και στις πασαρέλες της Vera Wang απόλυτα σικάτες. Ακόμη και αν δεν θέλεις την κοντή και "αυστηρή" φράντζα , φέτος έχεις επιλογές! Η τάση κυριάρχησε στα σόου του οίκου Christopher Kane, Chanel,Emanuel Ungaro.

Κοντά κουρέματα που κάνουν “μπαμ”:

Σκεφτόμαστε το κοντό σαν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι. Αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνουμε αν ρίξουμε μια γργήγορη ματιά στις ανοιξιάτικες πασαρέλες. Στις πασαρέλες του οίκου Givenchy βλέπουμε πως το ξυράφι μπορεί να έχει πολλές χρήσεις και μάλιστα μπορεί να μας κάνει να αναθεωρήσουμε την άποψη μας για το πόσο σέξι μπορεί να είναι το κοντό.

Το καρέ με τη φράντζα προς τα μέσα που είδαμε στις πασαρέλες του οίκου Gucci είναι ένα ακόμη κούρεμα που είδαμε στις ανοιξιάτικες πασαρέλες.

Kαι στον οίκο Dior ξεχωρίσαμε το κοντό κούρεμα με την χωρίστρα στο ένα πλάι.

Το μονοκόμματο μακρύ καρέ που είδαμε στον οίκο Gucci είναι ένα ακόμη ιδιαίτερο κούρεμα για την Άνοιξη.