Κοτσίδες & κοτσιδάκια: η τάση που έγινε η λατρεία των σταρ

15.02.2016
Oι κοτσίδες και τα κοτσιδάκια είναι ένα από τα κυρίαρχα τρεντ για την Άνοιξη και φυσικά τα διάσημα κορίτσια το ξέρουν πολύ καλά αυτό. Έτσι η μία μετά την άλλη άρχισαν να δημιουργούν μοναδικά λουκ με κοτσιδάκια και εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά για να πάρεις ιδέες. Η τάση που κυριάρχησε στις καλοκαιρινές πασαρέλες θέλει το κεφάλι να είναι γεμάτο κοτσιδάκια ή κοτσίδες. Άλλες φορές μπορεί να ξεκινούν από ψηλά στο κεφάλι και να καταλήγουν σε δύο κοτσιδάκια - που δεν αποκλείεται να είναι διαφορετικά σε μήκος και πάχος- ή άλλες φορές μπορεί να είναι ένα ή περισσότερα κοτσιδάκια κοντά στη χωρίστρα. Τα κοτσιδάκια κατά μήκος της χωρίστρας ή κοντά της -πάνω ή κάτω από την χωρίστρα- είναι μια τάση που έχουμε δει στις πασαρέλες των διάσημων οίκων ήδη από την περασμένη σεζόν, όμως φέτος εξελίσσεται σε κυρίαρχο τρεντ. Τα μικρά κοτσιδάκια σε όλο το μήκος του κεφαλιού στις επιδείξεις του Valentino και οι μικρές γαλλικές κοτσιδούλες στα σόου του οίκου Desigual είναι στην ουσία ολόκληρο το χτένισμα. Πολλές και διαφορετικές οι εκδοχές για τις κοτσίδες και τα κοτσιδάκια και οι σταρ διάλεξαν τις πιο εντυπωσιακές! Ένα κορίτσι χωρίς πλεξούδες είναι σαν ένα βουνό χωρίς καταρράκτες." -Roman Payne Ε.Α.

Η Κιμ υιοθετεί τη συγκεκριμένη τάση από την Α/Κ'16 ξεκινώντας τις κοτσίδες της ή αλλιώς boxer braids από ψηλά στο κεφάλι κοντά στις ρίζες και το αποτέλεσμα καταλήγει σε δύο κοτσιδάκια.

Και η Κέιτι Πέρι φαίνεται να είναι μεγάλη φαν του συγκεκριμένου τρεντ, το οποίο να σημειώσουμε πως της ταιριάζει αρκετά. Η χωρίστρα είναι στη μέση και οι boxer braids της ξεκινάνε από πολύ ψηλά.

Η Ρίτα Όρα υιοθετεί το τρεντ αλλά με πιο ... διακριτικό τρόπο. Ο topknot ή αλλιώς ψηλός κότσος της αλλάζει τελείως στιλ με τα κοτσιδάκια. Το ένα ξεκινάει από το ένα πλάι και το άλλο κοτσιδάκι περίπου από τη μέση του κεφαλιού, ενώ η χωρίστρα της είναι στο ένα πλάι. Διαφορετικό και εντυπωσιακό!

Η Stella Mccartney φτιάχνει το κοτσιδάκι της παράλληλα με την κοτσίδα στο πλάι και δημιουργεί ένα εκκεντρικό αλλά και εντυπωσιακό λουκ στην προσπάθεια της να πετύχει ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα.

Η Ρίτα Όρα είναι η μεγαλύτερη φαν της τάσης και οι παραλλαγές που διαλέγει μας αρέσουν πολύ!

Μικρή φασιονίστα και η Χάρπερ Μπέκαμ -δεν είχε πού να μοιάσει- φαν του τελευταίου τρεντ! ¨Η μήπως η μανούλα Βικτόρια. Εστω...