4 αποχρώσεις του καστανού για την Άνοιξη

03.03.2016
Το έντονο, πλούσιο, γεμάτο καστανό χρώμα ήταν είναι και θα είναι πάντα must και παραμένει ένα από τα βασικά τρεντ στα χρώματα για τα μαλλιά και για το καλοκαίρι. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα το συγκεκριμένο χρώμα σου δίνει έναν αέρα μυστηρίου που σε κάνει άκρως γοητευτική ενώ αν έχεις σταρένια επιδερμίδα ή πιο σκουρόχρωμη τότε σου ταιριάζει γάντι! Παρακάτω θα πάρεις ιδέες από τα καστανά χρώματα για τα μαλλιά που κυριάρχησαν στις πασαρέλες της άνοιξης.

Καστανό σταχτί:

Ένα χρώμα γλυκό και φωτεινό αν και καστανό, δεν είναι άλλο από αυτό το γεμάτο καστανό που είδαμε στις καλοκαιρινές πασαρέλες του οίκου Emilio Pucci.

Το φυσικό σκούρο καστανό:

Το πιο γλυκό και αγαπήμενο μας καστανό χρώμα και φέτος εξακολουθεί να μας κερδίζει. Το χρώμα που είδαμε στον οίκο Dolce &Gabbana είναι γλυκό και “γεμάτο”. Στο συγκεκριμένο χτένισμα τα μαλλιά είναι μεν πιασμένα ψηλά όμως οι ρίζες αποκαλύτπουν πως πρόκειται για ένα υπέροχο χρώμα!

Σκούρο καστανό:

Το χρώμα αυτό είναι πλούσιο και είναι μια από τις πιο σούπερ επιλογές που έχεις για φέτος την άνοιξη όπως το είδαμε στις πασαρέλες του Moschino.

Στα σόου του οίκου Christopher Kane είδαμε ένα καστανό με ξανθούς τόνους που είναι ένα απόλυτα φυσικό χρώμα. Αν έχεις λευκή επιδερμίδα το χρώμα αυτό θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.