Μαλλιά & μακιγιάζ από τα Όσκαρ: οι σταρ που ξεχωρίσαμε

29.02.2016
Οι αγαπημένες μας σταρ φόρεσαν τα καλά τους όπως ήταν αναμενόμενο και στην φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ. Εκτός από τα εντυπωσιακά φορέματα που Ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων, δεν ήταν λίγες εκείνες οι σταρ που ξεχώρισαν με τα χτενίσματα και το μακιγιάζ τους. Ε.Α.

Με αέρα Old Hollywood η Lady Gaga είναι πραγματικά αγνώριστη. To μακιγιάζ της είναι απλό με ροζ σκιά στα βλέφαρα και πολύ έντονες βλεφαρίδες. Οι έντονες μπούκλες της στο συγκεκριμένο χτένισμα αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιάς της.

To ασύμμετρο καρέ της Τζένιφερ Λόρενς ξεχώρισε ανάμεσα σε αλογοουρές και μπούκλες που είδαμε στο κόκκινο χαλί. Η διάσημη ηθοποιός έλαμπε στο κόκκινο χαλί των βραβείων με απαλό μακιγιάζ και ένταση στο βλέμμα, χωρίς όμως υπερβολές.

Η Ναόμι Γουότς είναι μια ακόμη σταρ που επιλέγει να εντυπωσιάσει στο κόκκινο χαλί με αέρα Old Hollywood. Το ασύμμετρο καρέ της σε στιλ μπούκλας αναδεικνύει τον καλύτερο της εαυτό ειδικά όταν το μακιγιάζ της δείχνει να τραβάει ακαριαία το βλέμμα στα κόκκινα χείλη της. Η απόχρωση του κραγιόν ταιριάζει άψογα με την λευκή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα της.

Η Κέιτ Γουίνσλετ επιλέγει να μγνητίσει τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί αφήνοντας τα μαλλιά της ελεύθερα, σε στιλ μπούκλας και πίσω από το ένα αυτί. Απλό και πάντα εντυπωσιακό χτένισμα! Το μακιγιάζ της είναι απλό και ρομαντικό με ροζ χείλη και τονισμένες βλεφαρίδες.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα είναι χωρίς αμφιβολία εκείνο της Σαρλίζ Θερόν με έντονη χωρίστρα στο ένα πλάι που κατέληγε σε κότσο.

Και η Τζούλιαν Μουρ κατάφερε να ξεχωρίσει χωρίς όμως υπεροβολές ή έντονα χρώματα στο μακιγιάζ της. Τα μάτια της σε μπλε κούρο σμόκι-άι είναι μια από τις τάσεις για τη νέα σεζόν και η αλήθεια είναι πως της ταιριάζει άψογα!

Πιο κούκλα από ποτέ η Τζένιφερ Γκάρνερ την μεγάλη βραδιά των Όσκαρ, εντυπωσίασε με τα μαλλιά πιασμένα όλα ψηλά. Το μακιγιάζ της ναι μεν δεν είναι πολύ έντονο αλλά το βλέμμα της είναι έντονο με μολύβι στο επάνω και το κάτω βλέφαρα και τα χείλη της έχουν μια φυσική απόχρωση.

Χωρίς αμφιβολία το βραβείο για το καλύτερο χτένισμα των Όσκαρ πηγαίνει στην Κρίστι Τέιγκεν. Η εγκυμονούσα Κρίστι ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί όχι μόνο με το φόρεμα της, αλλά κυρίως με το χτένισμα της. Η εντυπωσιακή κοτσίδα-ψαροκόκκαλο που διάλεξε για την βραδιά τράβηξε τα φλας!

Η Σοφία Βεργκάρα διαλέγει να εντυπωσιάσει με έντονη χωρίστρα στη μέση και αλογοουρά ενώ για το μακιγιάζ της ξέρει πολύ καλά πως τα έντονα χρώματα στα χείλη την κάνουν να ξεχωρίζει.


Η Ρις Γουίδερσπουν εντυπωσιάσε απλά με έντονη χωρίστρα και τα μαλλιά της στο ίσιο τους. Το κεντρικό σημείο του προσώπου της είναι χωρίς αμφιβολία τα χείλη της που έχει τονίσει με κόκκινο ρκαγιόν σε φλογερή απόχρωση.