3 νυχτερινά στιλ για τα μαλλιά για να ξυπνήσεις χτενισμένη

18.04.2016
Δεν θα ήταν τέλειο να μπορούσες να πέσεις για ύπνο το βράδυ και το πρωί να ξυπνούσες με τέλεια μαλλιά; Ναι αυτό είναι κάτι που μπορείς άνετα να το πετύχεις αρκεί να κοιμηθείς έχοντας φτιάξει τα κατάλληλα χτενίσματα στα μαλλιά σου. Ε.Α.

Δεν θέλεις να το ρίξεις στο ξηρό σαμπουάν αλλά πολύ θα ήθελες να ξυπνήσεις με μαλλιά με όγκο και κίνηση αλά Μπριτζίτ Μπαρντό; Τότε η λύση έχει το όνομα topknot!

Πώς θα το κάνεις;

Αφού λουστείς και όταν ακόμη είναι νωπά τα μαλλιά σου γύρισε ανάποδα το κεφάλι σου και μάζεψε τα μαλλιά σου σε αλογοουρά που θα την φτιάξεις ψηλά στο κεφάλι και θα την "ασφαλίσεις" με ένα λαστιχάκι. Προσπάθησε να είναι πιο "χαλαρή" μιας και θα την κρατήσεις όλη τη νύχτα. Γύρισε τις άκρες της αλογοουράς που μόλις έφτιαξες γύρω από την βάση της και στερέωσε με τσιμπιδάκια. Ψέκασέ με λη λακ. Όταν σηκωθείς από το κρεβάτι το πρωί άφησε ελέυθερα τα μαλλιά σου και χτένισέ τα ελαφρά και δώσε λίγο όγκο στις ρίζες των μαλλιών σου και είσαι έτοιμη!

Retro κυματισμοί:

Ποια δεν θα ήθελε να κοιμηθεί μετά το μπάνιο και να ξυπνήσει το πρωί με τα μαλλιά της Βερόνικα Λέικ; Για να αποκτήσεις αντίστοιχες μπούκλες δεν χρειάζεται να χαλάσεις μια περιουσία στο κομμωτήριο αρκεί να κάνεις τα παρακάτω, πώς θα το κάνεις:

  • Σε νωπά μαλλιά δημιούργησε μια βαθιά χωρίστρα και ξεκίνησε να "γυρίζεις" αρκετές με τα δάχτυλά σου τα μπροστινά σου τσουλούφια και στην συνέχεια βγάλε τα δάχτυλα σου προσπαθώντας πάντα να διατηρήσεις την μπούκλα.
  • "Στερέωσε" την μπούκλα που έφτιαξες με ένα τσιμπιδάκι και επανέλαβε τη διδικασία σε όλο σου το κεφάλι.
  • Δημιούργησε ένα "Χ" με ένα ακόμη τσιμπιδάκι για να μην σου φύγουν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μόλις ξυπνήσεις θα έχεις έτοιμο ένα σούπερ χτένισμα.

Κοτσιδάκια:

Ένα τρεντ που κάνει θραύση τη νέα σεζόν και όχι μόνο είναι απόλυτα in αλλά είτε τα κάνεις απλά κοτσιδάκια και τα αφήσεις έτσι είτε τα λύσεις , έχεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα.

Πώς θα το πετύχεις:

Bάλε αφρό σε νωπά μαλλιά κυρίως στο μήκος τους και όχι στις ρίζες

Χώρισε τα μαλλιά σου σε 4 μέρη και φτιάξε μια πλεξούδα για κάθε μέρος και “Ασφάλισε” το αποτέλεσμα με ένα λαστιχάκι. Επανέλαβε την διαδικασία και στα υπόλοιπα τρία μέρη.

Πιάσε μαζί τις κοτσίδες σου για να μείνουν στη θέση τους και πέσε για ύπνο. Το πρωί μόλις ξελύσεις τα κοτσιδάκια σου το αποτέλεσμα θα είναι απλά εντυπωσιακό.