Μαλλιά στο ένα πλάι: 4 πανεύκολα στιλ για να τον ρίξεις

11.04.2016
Χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο flirty στιλ για τα μαλλιά μας την άνοιξη είναι τα χτενίσματα στο ένα πλάι. Σε στιλ κοτσίδας ή σε πιο ελεύθερο στιλ τα χτενίσματα στο ένα πλάι είναι μια επιλογή που θα λατρέψει ο καλός σου!

Κοτσίδα-ψαροκόκαλο στο ένα πλάι:

Ένα χτένισμα που είναι εντυπωσιακό χωρίς να απαιτεί από εσένα ιδιαίτερο κόπο είναι χωρίς μαφιβολία η συγκεκριμένη κοτσίδα στο ένα πλάι. Δεν χωράει αμφιβολάι πως ο καλός σου θα σε ρωτήσει τι κοτσίδα είναι αυτή (γιατί δύσκολα να ξέρει την ψαροκόκαλο) και θα σου πει πόσο σου πηγαίνει!

Ίσια και στο ένα πλάι όπως της Τζέσικα Άλμπα! Μια πραγματικά εντυπωσιακή επιλογή που έχεις ειδικά αν το συνδυάσεις με ένα κοτσιδάκι στο ένα πλάι.

Ολόισια στο ένα πλάι:

Το να φέρουμε τα μαλλιά μας στο ένα πλάι είναι ότι πιο εύκολο. Αν έχεις μακριά μαλλιά ένα τσαχπίνικο και νεανινκό στιλ για τα μαλλιά σου είναι το παραπάνω. Ίσιωσε τα μαλλιά σου και φέρτα στο ένα πλάι. Απλό και εντυπωσιακό.

Αλογοουρά και κοτσίδα στο ένα πλάι:

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα στιλ που μπορείς να κάνεις στο ένα πλάι είναι αυτό εδώ που όμως έχει και την λεπτομέρεια της στριφογυριστής κοτσίδας.