6 ιδέες για πασχαλινά χτενίσματα από το Instagram της Καινούργιου

19.04.2016
Μέρες που είναι αναρωτιέσαι πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου και στο Instagram της Κατερίνας Καινούργιου βρήκαμε πολλές και ενιαφέρουσες προτάσεις για να πάρουμε πολλές ιδέες και να ξεχωρίσουμε. Η ξανθιά παρουσιάστρια αλλάζει συνεχώς τα μαλλιά της και τα χτενίσματαπου διαλέγει είναι όλα ένα και ένα! Ελένη Αναστασάκη

Όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού και αλογοουρά ένα χτένισμα που της πηγαίνει πάρα πολύ και είναι ιδανικό για μια μέρα μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα που θα βγεις μια βόλτα για καφέ ή ποτό!

Ένα απλό και καθημερινό χτένισμα που μπορείς να φτιάξεις άνετα και μόνη σου στο σπίτι δεν είναι άλλο από το ίσιο με ελαφριά κλίση προς τα έξω για να δώσεις στο χτένισμα σου κίνηση! Βασικό τιπ η χωρίστρα σου να είναι όπως της Κατερίνας στη μέση!

Ο κότσος που είναι χαμηλός και στο ένα πλάι με όγκο είναι ένα χτένισμα ιδιανικό για μια βραδινή έξοδο ή ακόμη και για την βραδιά της Ανάστασης!

Απλά και ίσια! Ένα χτένισμα για κάθε μέρα που μπορείς άνετα να πετύχεις με το ισιωτικό σου και δεν απαιτεί πάνω από λίγα λεπτά προετοιμασίας. Το συγκεκριμένο χτένισμα δεν έχει όγκο και δείχνει πιο "γυαλισμένο".

Όγκος και κότσος! Ο όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού και ο χαμηλός κότσος-φωλιά που δείχνει πλούσιος είναι ένα ιδιαίτερο χτένισμα ιδανικό για μια ιδιαίτερη εμφάνιση.

Ανάλαφρες μπούκλες με όγκο που όμως δεν δείχνουν τέλειες αλλά πιο χαλαρές! Ένα χτένισμα για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις περιστάσεις που όχι μόνο της ταιριάζει άψογα αλλά ταιριάζει και στις περισσότερες, ενώ δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από μεριάς σου για να το πετύχεις.