Σούπερ χτενίσματα δείχνουν τα μαλλιά σου πιο μακριά το Πάσχα

25.04.2016
Μπορεί να θέλεις να δείχνουν πιο μακριά τα μαλλιά σου όμως αυτό σίγουρα δεν είναι εφικτό μέσα σε μια εβδομάδα που έχει απομείνει μέχρι την Ανάσταση. Μπορείς όμως με τα κατάλληλα χτενίσματα να δείχνουν τα μαλλιά σου πιο μακριά και παρακάτω θα μάθεις περισσότερα!

ό

Όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού και στο ένα πλάι:

Αν θέλεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια και πιο μακριά δεν έχεις παρά να τα φέρεις όλα στο ένα πλάι και να δημιουργήσεις μια βαθιά χωρίστρα. Στο ένα πλάι μπορείς να στερεώσεις τα μαλλιά με ένα τσιμπιδάκι πίσω από ταο αυτό ενώ στο άλλο πλάι άφησε τα μαλλιά σου να πέσουν ανάλαφρα.

Ίσια και στο ένα πλάι:

Αν θέλεις να δείχνουν τα μαλλιά σου πιο μακριά τότε αυτό που έχεις να κάνεις για αρχή είναι ένα καλό ίσιωμα. Στην συνέχεια πιάσε τα μαλλιά σου σε στιλ χαμηλή αλογοουράς η οποία να ξεκινάει από χαμηλά στο ένα πλάι. Με το συγκεκριμένο χτένισμα δίνεις την ψευδαίσθηση πως τα μαλλιά σου είναι ακόμη πιο μακριά.

Oι κοτσίδες και τα κοτσιδάκια είναι ένας τρόπος για να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο μακριά.και ειδικά φέτος που είναι μια από τις κυριάρχες τάσεις μπορείς να έχεις και όλο σου το κεφάλι γεμάτο κοτσιδάκια τα οποία είναι διαφορετικά σε μήκος και πάχος.

Μην ξεχνάς: να έχεις πάντα λαμπερά μαλλιά! Αν τα μαλλιά σου είναι λαμπερά δείχνουν υγιή και πιο μακριά. Ακόμη αν θέλεις να τα χτενίσεις σε στιλ μπούκλας είναι πολύ βασικό τα μαλλιά σου να δείχνουν και να είναι υγιή.