Οι 3 πιο εντυπωσιακές αλογοουρές για το Φθινόπωρο

05.09.2016
Ένα από τα πιο απλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά στιλ για τα μαλλιά είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η αγαπημένη μας αλογοουρά που κυριάρχησε στις πασαρέλες των διάσημων οίκων. Με αξεσουάρ, γυαλισμένη και "στην θέση της" και πολλές άλλες δεν είναι λίγες οι διαφορετικές εκδοχές της αγαπημένης μας αλογοουράς που θα λατρέψουμε τη νέα σεζόν. Εμείς δεν μένει παρά να διαλέξουμε με ποιον τρόπο θα κάνουμε δικό μας το τρεντ!

Η χαμηλή αλογοουρά:

Φυσικά και το περιμένουμε να κάνει δυναμικό comeback τον χειμώνα. Η χαμηλή αλογογουρά είναι ένα άνετο αλλά και εύκολο χτένισμα και τη νέα σεζόν επανέρχεται δυναμικά για να κάνει τη ζωή μας απιο εύκολη. To τρεντ που είναι τάση ήδη από τις καλοκαιρινές κολεξιόν του 2016 το είδαμε στα μοντέλα του οίκου Salvatore Ferragamo αλλά και τα σόου του Prabal Gurung με σούπερ γυρίσματα που καταφέρνουν να δώσουν άλλο αέρα σε μια απλή χαμηλή αλογοουρά.

Mε κόμπους:

Οι κόμποι είναι ένα τρεντ που είδαμε πολύ στις φθινοωπρινές πασαρέλες και που "δένει" τέλεια με την αλογοουρά. Η αλογοουρά δείχνει τόσο πιο σικάτη αν δημιουργήσουμε ένα κόμπο που μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό χτένισμα. Η αλογοουρά-θηλιά είναι μια ακόμη επιλογή που έχουμε ενώ στους οίκους ενώ στον οίκο Temperley London είδαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή της αλογοουράς με γυρίσματα.

Το αξεσουάρ κάνει τη διαφορά:

Ακόμη και η πιο απλή αλογοουρά αλλάζει τελείως με το κατάλληλο αξεσουάρ. Στον οίκο Osman βλέπουμε πως ένα μικρό αξεσουάρ που θυμίζει έντονα κρίκο αλλάζει τελείως την εμφάνισή μας ενώ στον οίκο Philosophy αρκεί ένα μαύρος φιόγκος για να αλλάξει τελείως την εμφάνιση των μοντέλων και να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο χτένισμα.

.