Τα 8 απόλυτα κουρέματα του φθινοπώρου

27.09.2016
Η νέα σεζόν έχει να μας προσφέρει πολλές φρέσκες ιδέες για τα κουρέματα και τα χτενίσματα στα μαλλιά και με έμπνευσή από τα διάσημα κορίτσια βλέπουμε ποια είναι εκείνα τα στιλ στα μαλλιά που θα αποθεώσουμε τη νέα σεζόν!

To ασσύμετρο μακρύ καρέ της Κάρα Ντελεβίν είναι από τα πιο ust κουρέματα της σεζόν που δεν μας αναγκάζει ούτε το μήκος μας να αποχωριστούμε ούτε μας υποχρεώνει να μείνουμε πιστές σε ένα μονοκόμματο κούρεμα που δεν μας αντιπροσωπεύει. Το συγκεκριμένο στιλ είναι φρέσκο, μοντέρνο και bonus ταιριάζει στις περισσότερες όποιο σχήμα και αν έχουμε.

Ένα από τα απόλυτα κουρέματα της σεζόν που δεν ξέραμε είναι χωρίς αμφιβολία αυτό της Τζένιφερ Λόρενς που είδαμε πριν από όλες στην Βικτόρια Μπέκαμ. Η Τζένιφερ Λόρενς μας δείχνει πως θα πετύχουμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά κουρέματα της σεζόν με την χωρίστρα στο ένα πλάι σε συνδυασμό με απαλούς κυματισμούς στα μαλλιά.

Η Κάιλι Τζένερ μας δείχνει πως μπορούμε να εντυπωσιάσουμε με το κούρεμά μας και πώς θα καταφέρουμε να κάνουμε τα μαλλιά μας να δείχνουν μεταξένια και απαλά. Τα μαλλιά έχουν ένα μήκος και η γραμμή τους είναι αυστηρή. Η ελαφριά "κλίση" προς τα μέσα κάνει τη διαφορά.

Αν έχεις κοντά σχετικά μαλλιά αλά Τέιλορ Σουίφτ τότε αυτό το μοντέρνο και στιλάτο χτένισμα με τις τούφες να θυμίζουν φτερά δημιουργεί μια ωραία αντίθεση με την φράντζα στο ένα πλάι.

Ένα μακρύ καρέ όπως αυτό της Τσάνγκ πάνω και πίσω από τους ώμους με τα μπροστινά τσουλούφια με κλιση προς τα επάνω πλαισιώνουν τέλεια το πρόσωπό σου.

Η Κάρα Ντελεβίν ξέρει πως να δώσει στιλ στο χτένισμά της. Τα μπροστινά τσουλούφια είναι στο ένα πλάι και το πιο έντονο κύμα μεταμορφώνει το χτένισμα σε βραδινό και άκρως εντυπωσιακό.

Η Κρίστι Τέιγκεν διαλέγει ένα πιο μακρύ μονοκόμματο καρέ με μακριά αφέλεια στη μια μεριά και γλυκό χαμόγελο.

Η Τζάνιουαρι Τζόουνς διαλέγει μακρύ καρέ και πολύ απαλή vague για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το μακρύ ασσύμτρο καρέ της Τζέσικα Άλμπα είναι εντυπωσιακό ακόμη και με τσιμπιδάκι στα μπροστινά τσουλούφια.