4 σούπερ χτενίσματα για τις γιορτές ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου

15.12.2016
Ναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι εδώ και εσύ μέρες που είναι όλο και είσαι καλεσμένη σε σπίτια φίλων αλλά και οι προτάσεις για εξόδους πέφτουν βροχή. Ανάλογα με το μήκος που έχουν τα μαλλιά σου, θα μάθεις παρακάτω ποιο χτένισμα να προτμήσεις για να αναδείξεις τέλεια το στιλ σου.

Αν έχεις μακριά μαλλιά τότε σίγουρα μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερα χτενίσματα. Ένας κότσος ή μια αλογοουρά είναι από τα χτενίσματα που θα κάνουν την διαφορά τις πιο γιορτινές ημέρες του χρόνου.

Η αλογοουρά της Μπλέικ Λάιβλι είναι από τις αγαπημένες μας αλογοουρές αφού είναι τέλεια για σπαστά μαλλιά και μάλιστα δεν απαιτεί καθόλου χρόνου από εσένα.

Αν έχεις ένα κούρεμα σαν της Ναόμι Γουότς τότε ίσως θεωρείς απαγορευτική τη μπούκλα αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα "σπάσιμο" και να δημιουργήσεις ένα παιχνιδιάρικο χτένισμα.

Αν έχεις πού μακριά μαλλιά τότε το χτένισμα της Τζίτζι Χαντίντ είναι από τα πιο απλά και εντυπωσιακά. Για το πετύχεις δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις πολύ ανάλαφρο κύμα και να φέρεις όλα τα μπροτινά μαλλιά σου προς τα πίσω.

Φυσικά και αν έχεις κοντά μαλλιά δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις πως θα τα χτενίσεις αυτές τις ημέρες. Φέροντας τις αφέλειες στο ένα πλάι δημιουργείς ένα ωραίο παιχνίδισμα και μπορείς άνετα να διαλέξεις ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ για να δώσεις γιορτινό στιλ στο χτένισμά σου.