Πώς να φτιάξω πάλι σήμερα τα μαλλιά μου; 5 ιδέες για χτενίσματα για κάθε ημέρα

23.01.2017
Μια καινούργια εβδομάδα ξεκινάει και εσύ δεν ξέρεις πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Παρακάτω θα πάρεις σούπερ ιδέες για να δημιουργήσεις μοναδικά χτενίσματα.

Δευτέρα:

Αν έχεις μακριά μαλλιά φτιάξε μπορείς να τα πιάσεις σε μια ψηλή αλογοουρά.

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά να φέρεις τα μπροστινά σου τσουλούφια από το ένα πλάι και να αλλάξεις αμέσως στιλ και διάθεση.

Τρίτη:

Αν έχεις μακριά μαλλιά δημιούργησε με τα ρόλεϊ ανάλαφρες μπούκλες και άφησε τα μαλλιά σου να πέσουν ανάλαφρα στους ώμους.

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά στ στιλ καρέ τότε μπορείς και πάλι να δημιουργήσεις μπούκλες και να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό στιλ.

Τετάρτη:

Αν έχεις μακριά μαλλιά χτένισέ τα στο ίσιο τους και τράβηξε όλα τα βλέμματα! Φρόντισε απλά να είναι υγιή και λαμπερά τα μαλλιά σου που θα τα έχεις περιποιηθεί με τα κατάλληλα προϊόντα.

Αν έχεις κοντά μαλλιά- διάλεξε ένα αξεσουάρ όπως μια στέκα-φιόγκο ή μια κορδέλα για να αλλάξεις αμέσως το λουκ σου.

Πέμπτη:

Αν έχεις μακριά μαλλιά κάνε μια χωρίστρα στο έν απλάι - όποιο από όλα σου αρέσει καλύτερα και φέρε όλα σου τα μαλλιά στο ένα πλάι. Αν το μήκος τους στο επιτρέπει μπορείς να δημιουργήσεις μια χαμηλή αλοογουρά στο ένα πλάι.

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά για παράδειγμα μεσαίου μήκους πιάσε τα όλα προς τα πίσω και δημιούργησε έναν υπέροχο κότσο όσο και όπως αυτό είανι εφικτό λόγω του μήκους τους.

Παρασκευή:

Αν έχεις μακριά μαλλιά κάνε τα κοτσιδάκια το προηγούμενο βράδυ και το πρωί της Παρασκευής μόλις τα λύσεις έχεις έτοιμο ένα εντυπωσιακό στιλ!

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά ίσιωσέ τα με κλίση προς τα έξω και αμέσως θα αποκτήσουν "κίνηση".