Τα 4 beauty looks που ξεχωρίσαμε στα βραβεία SAG

31.01.2017
Τα βραβεία SAG έγιναν και τα διάσημα κορίτσια εκτός από εντυπωσιακές στιλιστικές επιλογές κατάφεραν να ξεχωρίσουν και με την ομορφιά τους. Διάβσε παρακάτω για να δεις τις σταρ που εντυπωσίασαν με το μακιγιάζ αλλά και τα χτενίσματά τους.

Το χτένισμα της Έμα Στόουν:

Η διάσημη ηθοποιός διάλεξε να συνδυάσει το εντυπωσιακό της φόρεμα σε στιλ ανάλαφρης vague που της χαρίζει αέρα Old Hollywood με τα μαλλιά να έρχονται στο ένα πλάι.

Οι ανάλαφρες μπούκλες της Σάλμα Χάγιεκ:

Η Σάλμα Χάγιεκ ξέρει πολύ καλά πόσο πολύ της ταιριάζουν τα one side χτενίσματα και έτσι για τη βραδιά των βραβείων έδωσε στιλ μπούκλας στα μαλλιά της για έξτρα κίνηση στο ένα πλάι. Ένα εντυπωσιακό χτένσιμα που ταιριάζει σε όσες έχουν σχετικά μακριά μαλλιά.

To φυσικό μακιγιάζ της Νικόλ Κίντμαν:

Αν και η διάσημη ηθοποιός τράβηξε επάνω της τα φλας για την κάπως "περίεργη" στιλιτική επιλογή της, αναφορικά με το μακιγιάζ της έχουμε να πούμε πως κατάφερε να υιοθετήσει με επιτυχία το φυσικό λουκ. Βασική προϋπόθεση είναι χωρίς αμφιβολία η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της και μια απλή μπρονζέ σκιά στο επάνω βλέφαρο.

Τα κόκκινα χείλη της Κρίστεν Ντανστ:

Φυσικά και τα κατακόκκινα χείλη είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να τραβάξεις την προσοχή και η Κρίστεν Νταστ το ξέρει αυτό πολύ καλά. Μια απλή ροζ σκιά στα βλέφαρα και το έντονο ματ κόκκινο κραγιόν δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.