Τρία βήματα για να αποκτήσεις τα λαμπερά μαλλιά της Jennifer Aniston

24.06.2018
Τρία βήματα για να αποκτήσεις τα λαμπερά μαλλιά της Jennifer Aniston
Είναι από τις γυναίκες που λατρεύουμε να παρακολουθούμε σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση. Έχοντας τους σκοπούς μας φυσικά.

Οι λόγοι που μας οδηγούν να προσέχουμε την κάθε λεπτομέρεια στο στυλ και το μακιγιάζ της Jennifer Aniston δεν είναι άλλοι από τις συμβουλές ομορφιάς που η χολιγουντιανή star μας χαρίζει απλόχερα χωρίς καν να το προσπαθήσει.

Στυλίστες, κομμωτές και make up artists έχουν μιλήσει και γράψει πολύ για τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν την αψεγάδιαστη εικόνα της Jennifer, με τις γυναίκες να παραδέχονται πως ένα πράγμα έχουν ζηλέψει πολύ επάνω της: Τα λαμπερά και υγιή μαλλιά της.

Η ηθοποιός φροντίζει πάντα να δοκιμάζει τις τελευταίες τάσεις της μόδας με κάθε της hairstyle να γίνεται πρώτο θέμα σε όλα τα μεγάλα γυναικεία περιοδικά.

Πώς καταφέρνει, όμως, να τα διατηρεί σε άψογη κατάσταση παρά τις βαφές και τα χτενίσματα;

Ώρα να μάθεις τα «μυστικά» της και να αρχίσεις να εφαρμόζεις κι εσύ τις πρακτικές της.

Τρία βήματα είναι αρκετά για να κάνεις και τα δικά σου μαλλιά να λάμπουν από υγεία!

Βήμα 1ο: Πολύ νερό και ελάχιστα προϊόντα styling

Όσο περισσότερο νερό πίνεις, τόσο πιο ενυδατωμένες θα κρατάς τις τρίχες των μαλλιών σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να διατηρήσεις δυνατά τα μαλλιά σου.

Όπου μπορείς να αποφύγεις τα προϊόντα styling, καλό θα ήταν να το κάνεις. Λακ, αφρός μαλλιών, κερί και όλα τα σχετικά που όλες αγαπάμε να χρησιμοποιούμε, θα πρέπει βγουν από τη λίστα των αγαπημένων σου. Με μέτρο λοιπόν.

Βήμα 2ο: Απαραίτητη η ενυδάτωση

Πώς θα την πετύχεις; Με θρεπτικές μάσκες μαλλιών, ορούς λάμψης και ενυδατικά λαδάκια που δεν βαραίνουν τα μαλλιά και σε βοηθούν να τα ξεμπερδεύεις πιο εύκολα, χωρίς να τα σπας!

Βήμα 3ο: Στέγνωμα και styling με κρύο αέρα

Πες όχι στην πρέσα και τον καυτό αέρα στο πιστολάκι μαλλιών. Ταλαιπωρεί και ξηραίνει την τρίχα, ενώ συμβάλλει και στην απώλειά τους.

Προτίμησε να ολοκληρώνεις το hairstyle σου με κρύο αέρα, ο οποίος σταθεροποιεί το αποτέλεσμα και «κλείνει» τα λέπια της τρίχας.

Τώρα ξέρεις!