Meghan Markle - Να γιατί λατρεύει τόσο το χαμηλό σινιόν στα μαλλιά της

27.07.2018
Meghan Markle - Να γιατί λατρεύει τόσο το χαμηλό σινιόν στα μαλλιά της
Είναι το πιο συνηθισμένο της χτένισμα και υπάρχει λόγος! Ναι μιλάμε για το χαμηλό, χαλασμένο σινιόν της Meghan Markle που και εσύ έχεις υιοθετήσει.

Άλλοι τα αγαπούν και άλλοι τα έχουν κατακρίνει. Η Meghan Markle ωστόσο επιμένει να εμφανίζεται ξανά και ξανά με τα μαλλιά της χαλαρά πιασμένα σε χαμηλό σινιόν και εμείες έχουμε ήδη υιοθετήσει πολλάκις το εύκολο και κομψό αυτό χτένισμα.

Ο πραγματικός λόγος που η Meghan έχει πάντα τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλό σινιόν ωστόσο έχει να κάνει με τον νέο της βασιλικό τίτλο, και όχι τόσο με το προσωπικό της στυλ. Σύμφωνα με το Byrdie U.K. η Meghan έχει βρει στο χαμηλό αυτό σινιόν έναν εύκολο και πρακτικό τρόπο να πιάνει τα μαλλιά της χωρίς να δημιουργεί αντιαισθητικά σκαλοπατάκια ή φριζάρισμα, κάτι που συμβαίνει με την αλογοουρά και τον ψηλό κότσο αντίστοιχα.

Έτσι, όταν έχει δύο υποχρεώσεις σε μία ημέρα μπορεί να εμφανιστεί με ένα χαμηλό σινιόν και ύστερα με μαλλιά κάτω, χωρίς να χρειαστεί ενδιάμεσο λούσιμο και στυλιζάρισμα εκ νέου!

Αυτό το "βασιλικό" hair tip θα το υιοθετήσουμε και εμείς! Χαλαρό σινιόν στο γραφείο, και ανέμελα μαλλιά στο μπαρ μετά το γραφείο.