Κόψε μόνη σου τις αφέλειες που θέλεις με αυτό το tutorial των 2,5 εκατομμυρίων like

02.08.2018
Κόψε μόνη σου τις αφέλειες που θέλεις με αυτό το tutorial των 2,5 εκατομμυρίων like
Όλες έχουμε μπει στον πειρασμό να κάψουμε κάποια στιγμή μόνες μας τα μαλλιά μας, με τις περισσότερες φορές το ενδιαφέρον μας να κερδίζουν οι αφέλειες.

Έχεις κι εσύ προσπαθήσει είτε να τις σχεδιάσεις είτε να τις φρεσκάρεις, σωστά; Κατά πάσα πιθανότητα το αποτέλεσμα δεν σε δικαίωσε.

Μην σκας, στο 90% των περιπτώσεων αυτό ακριβώς συμβαίνει, μιας και μερικά εκατοστά λάθος ψαλιδιάς είναι ικανά να καταστρέψουν όλο το αποτέλεσμα.

Κορίτσια μας –κακά τα ψέμματα- οι αφέλειες θέλουν τέχνη. Αν, όμως, επιμένεις να τις περιποιηθείς ολομόναχη, το συγκεκριμένο tutorial που μετρώντας μόλις μερικούς μήνες στο Youtube, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 2,5 εκατομμύρια like θα γίνει ο νέος σου σύμμαχος.

Διαβάστε ακόμη: Ο Πρίγκιπας Harry είπε αυτό που κανείς δεν περίμενε για την Camilla Parker

Σε αυτό θα βρεις πολλά διαφορετικά στυλ αφέλειες, με ακριβείς οδηγίες ιντσών στα χωρίσματα, προκειμένου να αποφύγεις τα λάθη και να μπορέσεις να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πάρε στα χέρια σου μια μικρή μυτερή χτένα με την οποία θα χωρίσεις σωστά στα μαλλιά σου, ένα καλό ψαλίδι και… ρίξου στον αγώνα.

Βρες τι σου ταιριάζει και τόλμησε το.

Tip: Ξεκίνα από χαμηλά να δίνεις σχήμα ώστε να έχεις περιθώριο να διορθώσεις την κατάσταση σε περίπτωση λάθους. Μην «παίξεις» με το μήκος και καταλήξεις με τα πολύ κοντά hair bangs που απεχθάνεσαι