Κακό κούρεμα; 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν... φρικάρεις

07.09.2019
Κακό κούρεμα; 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν... φρικάρεις
Πώς να αντιμετωπίσεις μία ατυχία στο κομμωτήριο

Έχει συμβεί σε όλες μας - μετά από ώρες στην καρέκλα του κομμωτηρίου, κοιτάς τον καθρέφτη και συνειδητοποιείς ότι το νέο σου κούρεμα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχες κατά νου.

Δε χρειάζεται όμως να πανικοβληθείς ακόμα - αντ'αυτού, ακολούθησε αυτές τις τέσσερις συμβουλές για να αντιμετωπίσεις ένα νέο απογοητευτικό κούρεμα:

Δες και αυτό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν βάψεις τα μαλλιά σου

Περίμενε να δεις πώς θα φαίνεται μετά από μερικά λουσίματα
Μερικές φορές χρειάζονται λίγα λουσίματα για να αναδειχθεί ένα νέο κούρεμα. Μόλις ξεπεράσεις το αρχικό σοκ και έχεις καταφέρει να δοκιμάσεις μερικές διαφορετικές επιλογές styling, θα έχετε μια καλύτερη αίσθηση του πώς αισθάνεσαι πραγματικά για το νέο σου κούρεμα.

Άλλαξε τα προϊόντα σου
Εάν έχεις πειραματιστεί με διάφορα styling και ακόμα δεν σου αρέσει το νέο σου κούρεμα, θα μπορούσε να φταίει το ότι το νέο σου look χρειάζεται διαφορετικά προϊόντα.

Αυτό το είδες; Ιδού γιατί δεν πρέπει ποτέ να στεγνώνεις τα μαλλιά σου με πετσέτα

Άλλαξε τη χωρίστρα σου
Η αλλαγή της χωρίστρας σου μπορεί να αλλάξει εντελώς το σχήμα των μαλλιών σου. Αν συνήθως φτιάχνεις τη χωρίστρα στη μέση, δοκίμασε να την πας στο πλάι και το αντίστροφο.

Συζήτησε το
Ναι, μπορεί μια συζήτηση να είναι μια δύσκολη, αλλά όχι τόσο δύσκολη όσο το να ζεις με ένα κούρεμα που δεν αντέχεις. Περίμενε μέχρι να χαλαρώσεις και τηλεφώνησε στο κομμωτήριο. Αν είσαι πελάτισσα εδώ και καιρό ή έχεις καλέ σχέσεις με την κομμώτρια σου, μίλησε της ευθέως και εξήγησε της γιατί δεν σου αρέσει. Εάν δεν αισθάνεσαι άνετα να μιλήσεις με την κομμώτρια σου - πόσο μάλλον να ξανακουρέψεις τα μαλλιά σου - μίλησε με τον manager του κομμωτηρίου και δες αν είναι σε θέση να σε βοηθήσει να βρεθεί μια λύση.

Διάβασε επίσης: Έχεις βαμμένα μαλλιά; Να τι πρέπει να αποφύγεις όταν τα λούζεις