Η Charlize Theron έκανε μια αναπάντεχη αλλαγή και έγινε αγνώριστη

03.05.2019
Η Charlize Theron έκανε μια αναπάντεχη αλλαγή και έγινε αγνώριστη
Η ηθοποιός έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μιας κινηματογραφικής πρεμιέρας

Μερικές φορές, οι celebrities κάνουν ένα νέο hairstyle που τους ανανεώνει - όπως όταν η Emilia Clarke έγινε από ξανθιά μελαχρινή. Άλλες φορές, προτιμούν ένα νέο στυλ που τους κάνει να φαίνονται όχι μόνο καινούργιοι, αλλά σαν κάποιοι τελείως διαφορετικοί.

Δες επίσης: Δες την Kim Kardashian με αφέλειες! [photos]

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτής της περίπτωσης είναι η Charlize Theron, η οποία παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Long Shot στη Νέα Υόρκη. Φορώντας ένα κομψό μαύρο σμόκιν, η Theron εμφανίστηκε με τα μαλλιά της στυλιζαρισμένα σε μια κομψή αλογοουρά και κοντές αφέλειες, look που επιμελήθηκε ο hairstylist Adir Abergel.

Ο Abergel εξήγησε σε ένα δελτίο τύπου ότι αυτή είναι μια ακόμη περίπτωση που η Theron παίρνει ένα ρίσκο ομορφιάς (Ας μην ξεχνάμε ότι για τα Όσκαρ του 2019, η Theron έβαψε τα μαλλιά της βαθύ καφέ και τα έκοψε καρέ, μόνο και μόνο για να το κάνει ντεμπούτο με εντυπωσιακό τρόπο στο κόκκινο χαλί.) "Για την πρεμιέρα αυτή, θέλαμε να το πάμε λίγο παραπέρα, και αποφάσισα να της κάνω ψεύτικες αφέλειες", είπε ο Abergel. "Η έμπνευσή μου για την εμφάνιση είναι μια εικόνα της Linda Evangelista από τη δεκαετία του '90. Η Linda ήταν πάντα τολμηρή με την εμφάνισή της, όπως και ο Charlize".

Δες και αυτό: Meghan Markle: Η αναπάντεχη στυλιστική επιλογή στην τελευταία της εμφάνιση [photos]