Αυτή είναι η νέα πολυαγαπημένη εκδοχή του καρέ

11.07.2021
Αυτή είναι η νέα πολυαγαπημένη εκδοχή του καρέ
Η τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι

Το καρέ κάνει και επίσημα την επιστροφή του, και μάλιστα την καλύτερη στιγμή λόγω υψηλής θερμοκρασίας. Αυτή τη φορά όμως το βλέπουμε με ένα διαφορετικό, πιο χαλαρό στυλ που και οι stars του Hollywood δείχνουν να προτιμούν. Οι Rose Byrne, Reese Witherspoon, Brie Larson και Julia Roberts είναι μερικές μόνο από τις stars που δοκίμασαν το ονομαζόμενο collarbone καρέ και το λάτρεψαν.

Σκέφτεσαι να κόψεις αφέλειες; Πώς να το κάνεις, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

"Το καρέ 'κάθεται' πάνω από τους ώμους. Το collarbone καρέ 'κάθεται' στους ώμους, οπότε είναι ένα μήκος ασφαλείας γιατί μπορείς ακόμα και να το πιάσεις σε μια αλογοουρά - μπορεί να είναι μια μικρή αλογοουρά, αλλά εξακολουθείς να έχεις αυτήν την ικανότητα. Αυτό το στυλ σου δίνει την ελευθερία των κοντύτερων μαλλιών, ενώ παράλληλα έχεις μερικά από τα προνόμια που σου δίνουν τα μακριά μαλλιά", λέει ο celebrity hair stylist Harry Josh.

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι

Το κόλπο είναι να το κάνεις λίγο ακατάστατο - είναι πολύ λείο και αυστηρό κινδυνεύεις να θυμίζει μανιτάρι. Η υφή είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Δοκίμασε να ψεκάσεις με ένα σπρέι αλατιού, άφησε το να στεγνώσει ως συνήθως.