Η Kylie Jenner με το νέο της ξανθό καρέ θυμίζει τρελά την Marilyn Monroe

Η Kylie Jenner με το νέο της ξανθό καρέ θυμίζει τρελά την Marilyn Monroe
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Η Kylie Jenner με ξανθό καρέ είναι super hot και θυμίζει Marilyn Monroe

Η Kylie Jenner πρόσφατα έκανε το κοινό της στο Instagram να ρίξει όχι μία, αλλά δύο ματιές σε post που δημοσίευσε και αυτό γιατί δεν ήταν με τα σκουρόχρωμα, καστανά μαλλιά της, αλλά με ξανθό καρέ εμπνευσμένο από τη Marilyn Monroe... Αν και η Marilyn Monroe είναι εκτός του προσκήνιου εδώ και δεκαετίες, η επιρροή της είναι πραγματικά αιώνια.

Φαίνεται ότι κάθε λίγους μήνες, και μια νέα celebrity αναφέρεται στη Monroe, είτε πρόκειται για τη Selena Gomez που εμπνέεται από το χαρακτηριστικό μανικιούρ της, την Kendall Jenner που την είχαμε δει με blonde χτένισμα στο Halloween ή ακόμα και την Kim Kardashian που φόρεσε ένα από τα πιο διάσημα φορέματα της σε Met Gala. Και τώρα ο λόγος στην Kylie Jenner που είναι η τελευταία που ενσαρκώνει το αγαπημένο αείμνηστο είδωλο.

Τα μαλλιά της Kylie μοιάζουν με αυτά της Marilyn Monroe

Πριν μερικές μέρες, η Kylie δημοσίευσε selfies με ένα απροσδόκητο χτένισμα με την παιχνιδιάρικη λεζάντα, «Did someone say they missed king kylie?».

kylie jenner 74301

Η «King Kylie» φυσικά, αναφέρεται σε μια εποχή που η ιδρύτρια της Kylie Cosmetics άλλαζε το χρώμα των μαλλιών της σχεδόν καθημερινά, θυμήσου το iconic τιρκουάζ καρέ της, όμως αυτή τη φορά παίζει με ένα στυλ που είναι απόλυτα ταυτισμένο με τη Marilyn Monroe.

Αφήνοντας προσωρινά τα μακριά σκούρα μαλλιά της, η Jenner φόρεσε μια ξανθιά περούκα που έφτανε μέχρι το σαγόνι της και το χτένισμα θύμιζε Marilyn Monroe. Το αποτέλεσμα; Ένα σέξι, vintage-εμπνευσμένο look που γλυκά θυμίζει την μοναδική σταρ.

Το ξανθό καρέ της Kylie Jenner είναι τόσο κωδικοποιημένο με τη Marilyn Monroe.

Όσον αφορά το μακιγιάζ της, η Jenner είχε σχεδιάσει μαύρο eyeliner με μακρύ wing, κάτι που επίσης μας θυμίζει το αγαπημένο και γοητευτικό μακιγιάζ της Marilyn, συνδυάζοντας κραγιόν σε καφέ υποτόνους, εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '90.

{https://www.tiktok.com/@kyliejenner/video/7378574946626309406}

Οι αποχρώσεις του ξανθού είναι τάση

Είναι πλέον γεγονός ότι οι φυσικές ξανθές αποχρώσεις είναι τάση για τους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.06.2024 - 17:32