Πώς να εφαρμόσεις μακιγιάζ σε ξηρή επιδερμίδα ώστε να δείχνεις λαμπερή και ενυδατωμένη όλη μέρα

Πώς να εφαρμόσεις μακιγιάζ σε ξηρή επιδερμίδα ώστε να δείχνεις λαμπερή και ενυδατωμένη όλη μέρα
ΠΗΓΗ:@@nasedkina__v
Όλα τα μυστικά για την τέλεια εφαρμογή μακιγιάζ σε ξηρή επιδερμίδα.

Μερικές φορές αποφεύγω να βαφτώ, ειδικά σε εποχές όπως το καλοκαίρι και ο χειμώνας που το δέρμα μας καλείτε να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις. Η αντίστροφη μέτρηση για τα πρώτα κρύα έχει ξεκινήσει και ο αέρας αυτή την εποχή είναι ξηρός, το δέρμα μας υποφέρει, και η διάθεση να φορέσω κάτι που αναπόφευκτα θα αφυδατώσει την ήδη ταλαιπωρημένη επιδερμίδα μου από το καλοκαίρι, είναι μηδαμινή.

Αλλά φέτος, έχω αυτά τα οκτώ tricks στο μανίκι μου για να αντιμετωπίσω αυτές τις στιγμές και να φαίνομαι ενυδατωμένη και λαμπερή όλη την ημέρα. Κράτα σημειώσεις!!

Glowy foundation

Μία πραγματικά φρέσκια βάση είναι το πρώτο βήμα για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ, ειδικά αν έχεις ξηρή επιδερμίδα. Επέλεξε ένα foundation με λαμπερό φινίρισμα, το οποίο δεν τονίζει τα σημεία που το πρόσωπο εμφανίζει ξηρότητα, ούτε θα κάνει το δέρμα σου να νιώθει σφιχτό μετά από ώρες χρήσης. Επιπλέον, με συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, μπορεί να βοηθήσει το δέρμα σου να διατηρηθεί ενυδατωμένο.

Κρεμώδες concealer

Αντίστοιχα με το foundation, επέλεξε ένα κρεμώδες concealer που αναμειγνύεται εύκολα. Αυτά τα προϊόντα συνήθως έχουν σατινέ/λαμπερό τελείωμα, που είναι ιδανικό τόσο για να συνδυαστούν με το foundation, όσο και μόνα τους.

Ελαφριά πούδρα

Εάν δεν μπορείς να αποφύγεις την πούδρα, υπάρχουν προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για ξηρές επιδερμίδες. Αυτά έχουν ελαφριά, λεπτόρρευστη υφή και ίσως περιέχουν μικροπέρλες για ένα πιο λαμπερό τελείωμα. Εφάρμοσέ τη ελαφρά σε όλο το πρόσωπο ή μόνο κάτω από την περιοχή των ματιών.

Κρεμώδες ρουζ

Για να διατηρήσεις το λαμπερό look στα μάγουλά σου, το κρεμώδες ρουζ είναι εξαιρετική προσθήκη. Αναμειγνύεται άψογα με το foundation και με άλλα προϊόντα και λίγο ρουζ μπορεί να χαρίσει την απόλυτη ζωντάνια στην επιδερμίδα σου.

Ένα εύκολο στην ανάμειξη bronzer

Εάν προτιμάς ένα κρεμώδες bronzer, είναι το τέλειο και είσαι πολύ φίλη μου, αφήνουν ένα φυσικό αποτέλεσμα που απλά αγαπώ. Αν όμως θέλεις bronzer σε πουδρένια υφή, επέλεξε αυτό που αναμειγνύεται εύκολα. Ένα bronzer που «κολλάει» σε ξηρά σημεία δεν είναι καλή επιλογή, αλλά αυτά τα προϊόντα εφαρμόζονται καλύτερα πάνω από πούδρες και υγρά προϊόντα.

Υγρό highlighter

Το highlighter είναι το μυστικό όπλο για όσους έχουν ξηρό δέρμα. Ένα υγρό προϊόν θα συνδυαστεί φυσικά με τα υπόλοιπα προϊόντα και θα δείχνει όσο πιο φυσικό γίνεται, ενώ εξακολουθεί να είναι λαμπερό.

Ενυδατικό setting spray

Ανανέωσε το μακιγιάζ σου κατά τη διάρκεια της ημέρας με ένα ενυδατικό σπρέι λάμψης. Αυτά μετατρέπουν ένα αφυδατωμένο πρόσωπο, σε ανανεωμένο look με ένα μόνο βήμα. Ψέκασε όσο συχνά χρειάζεται για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη.

Lip oil

Όταν τα χείλη σου χρειάζονται βοήθεια τον χειμώνα, προτίμησε ένα lip oil ή ένα lip balm αντί για κραγιόν. Αυτά τα προϊόντα είναι ενυδατικά και δεν τονίζουν τα σκασμένα χείλη, αντιθέτως τα θρέφουν και τα μαλακώνουν.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.09.2024 - 14:15