Το «Clavi Cut» είναι το κούρεμα που εγκρίνουν τώρα οι celebrities - Ακόμα να το τολμήσεις;

Το «Clavi Cut» είναι το κούρεμα που εγκρίνουν τώρα οι celebrities - Ακόμα να το τολμήσεις;
ΠΗΓΗ:@hungvanngo
Το «Clavi Cut» είναι η αγαπημένη τάση των celebrities του Χόλιγουντ και αν αναζητάς μια ανανέωση για τα μαλλιά σου είναι αυτό που ψάχνεις!

Υπάρχει λόγος που τα κοντά μαλλιά κερδίζουν έδαφος στη Χόλιγουντ και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεξαρτήτως του πώς είναι στιλιζαρισμένα, φαίνονται πάντα κομψά. Ωστόσο, το να πάρεις την απόφαση να κόψεις λίγο παραπάνω το μήκος των μαλλιών σου απ'οσο έχεις συνηθίσει μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, το ξέρω. Αν ψάχνεις για μια πιο ενδιάμεση λύση, μπορείς να πάρεις έμπνευση από τις A-list διασημότητες.

Οι celebrities γνωρίζουν ότι τα «clavi cuts» είναι η απόλυτη επιλογή προς την κομψότητα, λίγο πιο μακριά από ένα κλασικό lob, αλλά ακόμα αρκετά κοντό για να θεωρείται σίγουρα καρέ. Όπως έχουν αποδείξει πολλές από τις αγαπημένες μας celebrities, είναι ένα κούρεμα που πραγματικά φαίνεται υπέροχο σε όλους.

Το clavi cut δηλαδή, συντομογραφία για το «clavicle cut» έχει μήκος που αγγίζει την κλείδα. Η ομορφιά της τάσης έγκειται στο πόσο ευέλικτο είναι, καθώς μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε διάφορους τύπους μαλλιών, σχήματα προσώπου και μήκη λαιμού. Επιπλέον, τα clavi cuts είναι χαμηλής συντήρησης. Επιτρέπουν εύκολο στυλ και ευελιξία χωρίς να απαιτούν συχνά κούρεμα, οπότε ένα φρεσκάρισμα κάθε τρίμηνο αρκεί, σύμφωνα με ειδικούς.

Είσαι έτοιμη να πας στο κομμωτήριο; Εμπνεύσου από αυτά τα celebrity clavi cut για να βρεις την τέλεια έκδοση για σένα.

Selena Gomez

Selena Gomez collarbone length hair

@marissa.marino

Joey King

Joey King collarbone length hair
@dimitrishair

Eva Longoria

Eva Longoria collarbone length hair

@evalongoria

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian collarbone length hair

@kourtneykardash

Penelope Cruz

Penelope Cruz collarbone length hair

@hungvanngo

Τελευταία τροποποίηση στις 29.09.2024 - 23:12