Φυσικά λαμπερά μαλλιά χωρίς θερμότητα. Γίνεται;

Φυσικά λαμπερά μαλλιά χωρίς θερμότητα. Γίνεται;
ΠΗΓΗ:@aydahadi
Και όμως, γίνεται

Θέλεις μαλλιά που να λάμπουν και να δείχνουν υγιή χωρίς να χρησιμοποιείς συνεχώς θερμότητα; Είναι πιο απλό από ό,τι νομίζεις και σίγουρα πιο υγιές για τα μαλλιά σου. Με λίγα απλά βήματα, μπορείς να απολαύσεις λαμπερά μαλλιά χωρίς πιστολάκι ή εργαλεία styling.

Το πρώτο βήμα είναι το σωστό λούσιμο. Προτίμησε ένα σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα, που καθαρίζει απαλά χωρίς να αφυδατώνει την τρίχα. Μετά το λούσιμο, χρησιμοποίησε μια ενυδατική μάσκα ή conditioner, δίνοντας έμφαση στις άκρες που τείνουν να είναι πιο ξηρές. Άφησέ το να δράσει για λίγα λεπτά και ξέπλυνέ το καλά με χλιαρό νερό.

Στη συνέχεια, τύλιξε τα μαλλιά σου σε μια πετσέτα απο μικροίνες ή μια βαμβακερή μπλούζα και άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά. Αν έχεις λίγο χρόνο, δοκίμασε να εφαρμόσεις ένα leave-in conditioner ή ένα λάδι μαλλιών που θα τους δώσει έξτρα λάμψη και απαλότητα. Το μυστικό είναι να αποφεύγεις την υπερβολική χρήση προϊόντων που βαραίνουν τα μαλλιά.

Τέλος, μπορείς να δοκιμάσεις και τις αγαπημένες μας φυσικές μεθόδους όπως ένα φυσικό λάδι καρύδας ή αργκάν. Βάλε λίγη ποσότητα στις άκρες και άφησέ το για λίγες ώρες ή όλη νύχτα για ένα boost φυσικής ενυδάτωσης.

Τα μαλλιά σου θα σε ευχαριστήσουν, καθώς θα δείχνουν υγιή και λαμπερά, χωρίς να χρειάζεται να τα «καίς» κάθε μέρα με θερμότητα.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.10.2024 - 11:46