Άτονα μαλλιά: 7 tips για φυσικό όγκο

06.10.2024
Άτονα μαλλιά: 7 tips για φυσικό όγκο
ΠΗΓΗ:@kseniaa.kov
Κράτα σημειώσεις

Νιώθεις τα μαλλιά σου άτονα και σαν να έχουν χάσει λίγο τον όγκο τους; Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Όλες μας έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση, να ψάχνουμε να βρούμε τον τρόπο να δώσουμε όγκο και ζωντάνια στα μαλλιά μας. Μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία σε προϊόντα ή να ταλαιπωρήσεις την τρίχα σου. Με μερικά απλά tips, μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο πλούσια και γεμάτα.

1. Πρόσεξε το σαμπουάν και το conditioner

Μπορεί να νομίζεις ότι χρειάζεσαι ειδικά σαμπουάν για όγκο, αλλά καλό θα ήταν να το σκεφτείς ξανά! Πολλές φορές, τα βαριά conditioners μπορεί να βαρύνουν τα μαλλιά και να τα κάνουν πιο flat. Δοκίμασε ελαφρύτερες φόρμουλες και απέφυγε τις μάσκες μαλλιών για λίγο!

2. Κατάλληλο κούρεμα

Ένα ωραίο κούρεμα είναι το κλειδί! Αν δεν έχεις ήδη βρει το κατάλληλο, πάρε μία απόφαση να κάνεις μια αλλαγή. Ένα σωστά σχηματισμένο κούρεμα θα δώσει σχήμα και κίνηση στα μαλλιά σου και θα τα βοηθήσει να φαίνονται πιο γεμάτα.

3. Δοκίμασε Layers

Layers είναι η απάντηση! Αντί να διατηρείς τα μαλλιά σου σε ένα ενιαίο μήκος, κόψε μερικές αφέλειες ή πρόσθεσε layers. Θα δεις αμέσως πώς τα μαλλιά σου αποκτούν κίνηση και στυλ!

4. Αλλαγή στη χωρίστρα

Μία απλή αλλαγή στη χωρίστρα μπορεί να σου δώσει το boost που χρειάζεσαι. Δοκίμασε να γυρίσεις τα μαλλιά σου από την άλλη πλευρά. Είναι εκπληκτικό πώς αυτό το μικρό τρικ μπορεί να κάνει τη διαφορά!

5. Backcombing με βούρτσα

Ξέρεις το backcombing; Αν ναι, τότε κάνε το με μία βούρτσα και όχι με χτένα! Πιάσε τα μαλλιά σου προς τα πάνω και πίεσε τη βούρτσα προς τα κάτω για να δημιουργήσεις όγκο στις ρίζες. Θα αποκτήσεις ένα χτένισμα που θυμίζει Brigitte Bardot!

6. Σωστά προϊόντα

Είναι καιρός να επενδύσεις σε καλά προϊόντα. Τα σύγχρονα hair mousses είναι εδώ για να σου προσφέρουν στήριξη και όγκο στις ρίζες σου. Βρες αυτά που σου ταιριάζουν και είσαι έτοιμη!

7. Πειραματίσου με το χρώμα

Και τέλος, δεν ξεχνάμε το χρώμα! Λίγες ανταύγειες ή διαφορετικοί τόνοι μπορούν να προσθέσουν διάσταση στα μαλλιά σου. Δοκίμασε να κάνεις μικρές αλλαγές που θα δώσουν το wow factor που αναζητάς.

Ακολούθησε αυτά τα tips και ετοιμάσου να απολαύσεις τα πιο όμορφα και γεμάτα μαλλιά! Έτσι, όχι μόνο θα φαίνονται καλύτερα, αλλά θα νιώθεις και εσύ πιο αυτοπεποίθηση. Έχεις όλα όσα χρειάζεσαι, άρα κάνε την κίνηση και θα δεις τη διαφορά!

Τελευταία τροποποίηση στις 05.10.2024 - 03:24